Ove vježbe stignete odraditi i prije posla. Da, čak i vi!

by Anđela Sabranović
vježbe-slowliving

Svi znamo kako je naš omiljeni izgovor za  izbjegavanje redovite tjelovježbe nedostatak vremena. Ipak, ako uzmete u obzir činjenicu da se tijelo najbrže razbuđuje ne kavom nego upravo tjelovježbom te da nam jutarnji trening može dati potrebnu energiju za dan, onda biste mogli i odvojiti vrijeme za te vježbe. Naravno, prioritet je pronaći odgovarajuće vježbe koje se dovoljno brzo mogu odraditi.

Potaknuti tim razmišljanjem istražili smo različite tutorijale i tako pronašli tri videa u kojima su 15-minutne vježbe koje možete odraditi ujutro prije posla.

Znamo da ne izgleda zabavno vježbati prije prve jutarnje kave, ali kada se jednom naviknete i na svojoj koži (odnosno tijelu) iskusite sve benefite, pitat ćete se kako ste uopće do sada funkcionirali.

Odličan izbor za jutarnje vježbe svakako je joga jer će vas opustiti, osigurati vam da se povežete sa sobom i tako smireni krenete u dan. Vi naravno možete odabrati i pilates ili nešto sukladno vašem stilu života. Najvažnije je samo pokrenuti se jer jednom kada to i učinite više nećete moći stati. 

Moglo bi vas zanimati i: Imate 5 minuta dnevno za meditaciju? Dovoljno, a korisno

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Unsplash

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!