Uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA 

Slowliving.hr je portal o zdravlju, dugovječnoj ljepoti i starenju sa stilom, u vlasništvu tvrtke Merlin365 d.o.o. Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate. Ako navedeno ne prihvaćate ili se ne slažete s istim, molimo ne koristite ovu web stranicu.

Tko je naš korisnik?

Pod korisnikom ili krajnjim korisnikom podrazumijeva se svaka osoba koja na bilo koji način, posredno ili neposredno, koristi ili je koristila, pristupa ili je pristupila web stranici www.slowliving.hr.  Merlin365 zadržava pravo u bilo kojem trenutku promijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, vrijeme dostupnosti, sadržaj, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje web stranice.

Slowliving.hr zadržava pravo u svakom trenutku, bez prethodne obavijesti, promijeniti ili ukinuti bilo koji od ovdje navedenih uvjeta korištenja. U slučaju da dođe do promjene Uvjeta korištenja, a korisnik nastavi koristiti ovaj web portal, smatra se da prihvaća nove Uvjete korištenja. Svaka eventualna promjena ili brisanje Uvjeta korištenja važeća je odmah po objavi na web stranicama portala Slowliving.hr.

Zbog toga se savjetuje korisnicima da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u uvjetima korištenja kako bi bili informirani o eventualnim promjenama.

Autorska prava

Korištenje materijala i sadržaja ove web stranice dopušteno je isključivo u nekomercijalne svrhe, uz nužno poštivanje autorskih prava. Korisnik može s web portala preuzimati, ispisivati ili spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo i isključivo u svrhu svoje vlastite i osobne upotrebe.

Sadržaj koji se nalazi na ovom web portalu vlasništvo je tvrtke Merlin365 te kao takav zaštićen zakonom, ili se koristi sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te sukladno drugim potrebnim odobrenjima. Merlin365 nije nositelj autorskih prava na kompletnom vizualnom sadržaju ove internet stranice te je naznačeno tko je vlasnik autorskih prava tamo gdje je to potrebno naznačiti.

Zabranjeno je bilo kakvo umnožavanje, distribuiranje, kopiranje i/ili objavljivanje sadržaja ove internet stranice bez prethodnog izričitog odobrenja vlasnika. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorska prava.

Svako kršenje ove zabrane može imati za posljedicu povredu autorskih prava ili kakvog drugog prava, te proizvesti neželjene učinke kao što je pokretanje raznih vrsta sudskih postupaka.

Sadržaj portala

Sadržaj portala Slowliving.hr korisnici koriste isključivo na vlastitu odgovornost. Merlin365 nije odgovorna za posljedice koje eventualno mogu nastati uporabom ovog web portala, kao ni za točnost, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije ili usluge pružene putem ove web stranice.  Slowliving.hr nije odgovorna za bilo kakav eventualni gubitak ili štetu nastalu oslanjanjem na informacije dobivene na ovom web portalu.

Slowliving.hr sadrži linkove prema drugim internet stranicama i ne smatra se odgovornom za sadržaj na tim stranicama, kao ni za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na ovom web portalu. U slučaju da korisnik pristupiti internet stranicama trećih strana, čini to isključivo i samo na vlastitu odgovornost, što podrazumijeva isključenje odgovornosti tvrtke Merlin365.

Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora ne odražavaju nužno stavove uredništva. Komentari objavljeni na portalu Slowliving.hr ne odražavaju stav vlasnika i redakcije, kao ni korisnika portala. Portal Slowliving.hr nije odgovoran za sadržaj koji korisnik ili neovlašteni korisnik može postaviti na web stranice portala. Sadržaj koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja u bilo kojem trenutku može biti uklonjen ili promijenjen bez posebne najave ili obrazloženja.

Ograničenje odgovornosti

Korisnik je suglasan da je korištenje internet portala Slowliving.hr isključivo na njegovu vlastitu odgovornost. Tvrtka Merlin365 ne jamči ni na koji način da uporaba ove web stranice neće biti prekinuta ili da će biti bez poteškoća u radu. Korištenjem web stranice korisnik je suglasan da pristup ovom web portalu ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice, ili iz drugih razloga za koje nije odgovorna tvrtka Merlin365.

Tvrtka Merlin365 ni u kojem slučaju nije odgovorna ni za kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranice www.slowliving.hr. Korisnik je suglasan da se ovo odnosi na cjelokupan sadržaj web portala.

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!