O nama

Jeste li čuli za SLOWLIVING.HR?

Portal novog doba, novi healthy lifestyle kroz koji ćemo vas educirati kako biti odgovoran prema sebi, prema drugima i prema planetu na kojem živim. Jer planet je samo jedan!

Slowliving.hr novi je portal koji obrađuje teme o postizanju balansa između zdravog načina života i užurbane svakodnevice, dugovječnoj ljepoti te tjelesnoj, psihičkoj i društvenoj aktivnosti. Ima jasnu viziju, a to je promicanje zdravlja i dugovječne ljepote izvana i iznutra, s ciljem prevencije svih rizičnih čimbenika za zdravo i aktivno starenje, starenje sa stilom.

Briga o zdravlju započinje u nama. Živi bolje, a ne brže! Živi zdravlje! – to je poruka koju kao imperativ za život želimo prenijeti našim čitateljicama i čitateljima.

#SlowLivingConcept – vaš novi lifestyle koncept. Koncept novog doba, vremena u kojem konačno slažemo prioritete. Koncept ispunjenog života, života sa svrhom, u kojem uživate u svakoj minuti a ne brojite ih, koncept novog stanja vašeg uma i tijela – vaša nova životna filozofija u kojoj više nije prioritet količina već kvaliteta i održivost. Koncept kojim ćemo malim ali sigurnim koracima mijenjati navike, čuvati planet i učiniti život kvalitetnijim.

SlowLivingConcept ne znači usporeni život, znači život u kojem vrednujemo i stavljamo na prvo mjesto zdravlje, zadovoljstvo, okoliš, sreću, prioritete, zdravu hranu, tjelesnu aktivnost. Koncept u kojem život postaje smisleniji kroz postizanje balansa u izvršavanju svakodnevnih obaveza. SlowLivingConcept je sve ono što je suprotno osjećaju kaosa i nametnutim očekivanjima današnjice. To je koncept u kojem sporije življenje postaje realnije, gdje svjesno, namjerno, pažljivo i sigurnije pristupamo aspektima svakodnevnog života. Gdje nam je prioritet ZDRAVLJE ZA ŽIVOT.

Zajedno sa vama ispričat ćemo novu priču – kako usporiti tempo modernog života.

Ukoliko birate život koji izgleda dobro i u kojem se vi osjećate dobro, ukoliko birate POZITIVNO MJESTO za rješavanje problema, na pravom ste mjestu. Neka Slowliving.hr bude vaše mjesto na kojemu ćete osjetiti kako vrijeme sporije protječe, vi dublje dišete, a teme koje ovdje pronalazite čine svaki vaš dan sadržajnim i ispunjenim dobrim informacijama i sjajnim vibracijama.

#slowlivinghr
#slowlivingconcept
#slowisthenewulxury

Slowliving.hr

„ Briga o zdravlju započinje u nama. Živi bolje a ne brže. Živi zdravlje“

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!