SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Poklanjamo zdravlje, unutarnju i vanjsku ljepotu – PRVI POKLON: Osvojite Zeotex Zeolit i i eliminirajte toksine iz svog tijela

by Anđela Sabranović

Kada bismo bilo koga od vas pitali što mu je u životu najvažnije, vjerujemo da bi na vašoj listi prioriteta ZDRAVLJE bilo visoko. Ipak, kada analiziramo vrijeme u kojem živimo možemo primijetiti kako se nikad nije toliko govorilo o zdravlju, a opet kao da nikad nije bilo toliko bolesnih.

Prevencija je ključ zdravlja, a mnogi kao da danas za nju nemaju vremena jer ako promatramo samo jedan svoj dan i zapitamo se što smo to dobro uradili za svoje zdravlje, vjerujemo da nećemo biti ponosni… Ipak u ovaj prosinac ulazimo optimistično sa željom da se fokusiramo na rješenja.

Potaknuti tim razmišljanjem odlučili smo naše VELIKO SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE ove godine posvetiti podizanju svijesti o važnosti fizičkog i mentalnog zdravlja te će svi pokloni biti u skladu s tim.

Sada već tradicionalno tijekom Adventa poklanjamo čak 24 poklona u razdoblju od 01.12. do 24.12. te ćemo na našem Instagram profilu SVAKI DAN U PODNE proglasiti jednog dobitnika, a već u 13 h ćemo pokrenuti novo darivanja. Baš kao prošle godine i ove će JEDNA OSOBA 31.12. dobiti svih 24 poklona!

Slowliving i Zeotex darivanje

Ovo darivanje s ponosom otvaramo s brendom Zeotex koji je u relativno kratkom vremenu postojanja doista napravio toliko pozitivnih promjena koje često dijele sa svima nama putem svog Instagram profila.

Ovaj put netko od vas ima priliku osvojiti Zeotex Zeolit prah koji čudesno djeluje na naš organizam. Naime, zeoliti su prirodni minerali s najsnažnijim detoksifikacijskom učinkom.

Čestice zeolita imaju strukturu nalik kavezu u kojem zarobljavaju toksine, teške metale, kancerogene tvari, pesticide i ostale štetne tvari iz naše ubrzane svakodnevice. Zeolit je toliko je učinkovit u upijanju toksina i štetnih tvari da ga se u svijetu koristi čak i za upijanje štetnih negativnih zračenja i radijacije!

Ipak nije svaki zeolit prah na tržištu jednako kvalitetan te je važno biti oprezan. Zeotex Zeolit ima najsitniju česticu zeolita (1 mikron) obrađenu zaštićenom VEN tehnologijom u vlastitom i kontroliranom pogonu. Uz to znanstvena istraživanja dokazuju njegovu djelotvornost u uklanjanju teških metala s namirnica čak do 99%! 

Ako se pitate kako ga možete koristiti u svakodnevici mogućnosti su beskrajne. Za početak možete primjerice prije konzumacije, voće, povrće, rižu i ostale žitarice prati uz dvije mjerice zeolita i tako biti sigurni da u svoje tijelo ne unosite pesticide i teške metale. Također, možete ga koristiti za maske za lice kako biste dubinski očistili pore, ali i kao detoks maske za kosu i tjeme. Više detalje možete vidjeti na Zeotex web stranici.

Kako upravo vi možete osvojiti pakiranje Zeotex Zeolita od čak 350 grama saznajte u nastavku.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli slowliving.hr (@slowliving.hr)

Tekst: Slowliving.hr

Foto: privatna arhiva, canva

Možda će vam se svidjeti