Ovo je event na kojem pričamo o menopauzi i postizanju punog potencijala

by Anđela Sabranović

Od riječi menopauza mnogima zastane dah. Razmišljamo o stanju koje predstavlja završetak jedne ere, ulazak u nešto nepoznato, u stanje hormonalnog disbalansa u kojem nas nitko ne razumije, no mora li to baš biti tako i kako postići balans i puni potencijal otkrit će nam još jedan humanitarni &Body event u organizaciji Andreje Solomun.

„U svojem radu s brojnim klijenticama primijetila sam da je menopauza u našem društvu i dalje tema o kojoj se ne priča puno, a riječ je o stanju koje muči toliko puno žena. Novim eventom želim svima njima dati odgovore na što više pitanja, dati im mogućnost izmjene iskustava te im pokazati kako postići balans i vidjeti nešto pozitivno u promjenama koje im se događaju.“ – izjavila je Andrea Solomun, vlasnica trening centra Andrea’s room i pokretačica well-being workout &Body programa.

Novi, 5. po redu event održat će se u popularnom veganskom restoranu Oaza Joyfull Kitchen na adresi Radićeva 9 u samom centru Zagreba s početkom u 10h. I ovoga puta sve prisutne očekuje fantastičan line-up predavača i stručnjaka iz područja medicine i znanosti. Event će otvoriti Andrea Solomun predavanjem na temu formule za dugovječnost, uslijedit će predavanje od poznate ginekologice Prof.dr.sc. Marine Šprem Goldštajn na temu menopauze. Nakon pauze slijedi panel u kojem će uz Andreu i Marinu sudjelovati Davorka Herman, dr.med., spec. interne medicine, subspec. endokrinologije i dijabetologije, Alma Bunić, dipl.ing. nutricionist i Paula Franceković, mag.nutr i osnivačica prehrambenog savjetovališta Kaliks koje će se dotaknuti tema kao što su disbalans hormona te kako mjeriti i održati vitalnost nakon menopauze. Za sve koji neće biti u mogućnosti doći event će biti dostupan i preko Zoom platforme uz mogućnost korištenja snimke 48h.

Na kraju, sve prisutne očekuje tombola u kojoj će moći dobiti odlične i korisne poklone sponzora, a kao ekstenziju eventa dobit će i kupon s kojim će moći izmjeriti tjelesni sastav, napraviti analizu tjelesnog balansa i posture u Sportskom savjetovalištu Moja Farmacia.

Cijena kotizacije je 50,00 EUR, a sav novac bit će doniran Udruzi Sve za nju. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 31. kolovoza 2023. na mail: andbody@andreasolomun.com uz napomenu da je broj mjesta ograničen.

Sponzori ovog događaja su: Kineta, Moja Farmacia, Fraktal, Arun thai massage by Leo, AJ, Hamapharm, Collagen time, Glycan Age, Kultura prehrane, Uriage, Ani Biome, Biohacking studio, Dandelion, Spin, Marra, Boombox, Oaza Joyfull Kitchen, Food Beyonders, Brist olive oil i Jana.

Više informacija o &Body programu pogledajte ovdje.

Moglo bi vas zanimati i: Može li šetnja biti dovoljna tjelovježba?

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!