“Što je žena bez hormona!”: Naziv je radionice koja vam nudi multidisciplinarni pristup ženskom zdravlju

by Anđela Sabranović

Da je mjesec ožujak i ove godine uistinu posvećen brizi o sebi i ženama dokaz su i brojne radionice i aktivnosti koje se diljem zemlje događaju. 

Mi vam donosimo detaljnije informacije o radionici koja će se ove subote održati u Osijeku. Naime, privukao nas je već sami naziv radionice „Što je žena bez hormona“!


Predavanje će održati nutricionistica Angelina Paić i trenerica Maja Rogulja, u subotu, 18. ožujka 2023. od 11 do 13 sati u Centru za edukaciju i rekreaciju EleMent, Strossmayerova 48 u Osijeku.
Bavit će se pitanjima važnima za žene i riješiti sve vaše nedoumice: žensko zdravlje: što je prehrana za žene, postoje li treninzi samo za žene? Informacija u medijima i na društvenim mrežama je previše. Neke su toliko krive da su opasne. Kako znati koja je prava?
Očekujte multidisciplinarni pristup ženi, nove informacije i recepte za ponijeti kući! Kako se možete prijaviti za radionicu saznajte ovdje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Angelina Paić (@nutricionisticaangelina)

Stoga, ako ste u Osijeku ili okolici, zašto ne biste  subotnju jutarnju kavu s prijateljicom proveli na edukativan način, dolaskom na ovu radionicu?

Moglo bi vas zanimati i: Razgovarali smo s kineziologom Domagojem Lisicom koji nam je otkrio ključne stvari za početak vježbanja

Tekst: dr.sc. Anđela Jelić, mag.psych.

Foto: Privatna arhiva, Pexels, Instagram

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!