Andrea Solomun organizira edukativni događaj na kojem ćete naučiti kako pretilosti pristupiti holistički

by Anđela Sabranović

Nakon serije članaka o debljini i pretilosti koje su za naš portal pripremili stručnjaci iz raznih područja, danas vam najavljujemo humanitarni &Body event na temu pretilosti.

Riječ je o već četvrtom po redu edukativnom &Body događaju kojeg organizira Andrea Solomun, kreatorica &Body programa. Ovaj put tema je pretilost, a o njoj će govoriti renomirani stručnjaci iz raznih područja.

Dana 10. lipnja 2023. u trening centru ANDREA’S ROOM, Berislavićeva 21, Zagreb održat će se četvrti po redu humanitarni &Body event. Druženje počinje u 10 h te traje do 14 h. Uključuje niz predavanja, radionica, panela, tjelovježbi i sličnih aktivnosti, uz nagrade i poklon pakete sponzora. Event je temeljen na well-being workout &Body programu kojeg je pokrenula Andrea Solomun te njime želi ljudima dati znanje i alate za podizanje kvalitete života. Ovog puta fantastičan line-up predavača i stručnjaka iz područja medicine i znanosti predavat će na temu pretilosti, fenomena modernog načina života.

Događaj ima humanitarni karakter s obzirom na to da će se kotizacije donirati Centru za poremećaje hranjenja BEA. Cijena jedne kotizacije je 50,00 EUR te se možete prijaviti do 7. lipnja 2023. na mail: andbody@andreasolomun.com uz napomenu da je broj mjesta ograničen.

Osim raznih predavanja i panela imat ćete priliku odraditi kraće tjelovježbe kako biste povećali opseg svog pokreta, dobiti savjetovanje oko narušenog odnosa i/ili poremećaja u prehrani ili pak savjetovanje i protokol za kvalitetniji san. Kao ekstenziju eventa dobit ćete kupon s kojim ćete moći izmjeriti vaš tjelesni sastav, napraviti analizu tjelesnog balansa i posture u Sportskom savjetovalištu Moja Farmacia.

Cilj ovakvih Andreinih događaja je educirati prosječnog čovjeka koji je bombardiran kontradiktornim informacijama konzumerističkog društva. Ovaj event tom čovjeku želi dati konkretne znanstveno provjerene informacije koje onda sam može implementirati i koristiti ovisno o vlastitim ciljevima i lifestyleu.

Predavači i stručni suradnici &body eventa:

  • Andrea Solomun: Formula za dugovječnost
  • sc.Dr.med. Ana Marija Liberati Pršo: Inzulinska rezistencija, metabolički sindrom, multidisciplinarni pristup debljini
  • pharm. Lucija Tešija: Prehrana i lijekovi za liječenje debljine
  • sc.psiholog Igor Mikloušić Kako evolucija može objasniti zašto (pretjerano) volimo špek, torte i hamburgere

&Body program Andrea Solomun osmislila je kako bi njime poboljšala vašu snagu, fleksibilnost i mentalnu otpornost što posljedično utječe i povećava kvalitetu vašeg života i dugovječnost. Program kroz 12 tjedana prolazi različite treninge koji vam svojom raznolikošću donose vrhunsku dobrobit za vaše svakodnevne potrebe. Sadrži alate za bolji san, očuvanje i izgradnju energije, savjete o prehrani, najnovije podatke o prehrani i postu, hormonskom zdravlju (posebno za žene), savjete kako ublažiti stres, koji su suplementi obavezni, zašto je važno redovito raditi krvne pretrage, kao i mjeriti sastav tijela itd. Vježbanjem &Body programa stvarate nove navike koje će s vremenom promijeniti kvalitetu vašeg života na bolje i to održivo i zauvijek. Program je progresivan tako da ga možete i trebate ponovno i iznova koristiti te održavati i postizati dobitke.

Moglo bi vas zanimati i: Na Instagramu smo poslušali zanimljiv razgovor i naučili puno o našem zdravlju. Saznajte o čemu je riječ

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!