5-minutni pilates vraća energiju. Idealno za poslijepodnevni umor

by Anđela Sabranović

Kada vas uhvati poslijepodnevni umor, izgleda kao ne postoji drugo rješenje osim još jedne šalice snažne kave. Sasvim sigurno ne bi bilo loše ni odspavati 20-tak minuta, ali malo tko ima taj luksuz… Ako niste među sretnicima koji si mogu priuštiti popodnevno spavanje onda bi za vas moglo biti sjajno rješenje 5-minutni pilates koji je pravi mali boost za energiju.

Većina nas podsvjesno misli kako za redovitu tjelovježbu treba dosta vremena, ali pilates instruktorica Jacqui Kingswell je osmislila 5-minutn pilates trening koji je pravo SOS rješenje kada se osjećate bezvoljno i umorno. Vježbe su osmišljene s ciljem da vam vrate potrebnu energiju onda kada je najviše trebate.

Maksimalno iskorištenih 5 minuta

Ova instruktorica ističe kako je svjesna da ljudi danas imaju jako malo vremena te je potrebno što više osmišljavati vježbe koje svatko može uklopiti u često prenatrpan dnevni raspored. 
Ovaj set vježbi se sastoji od 5 vježbi koje izvodite u dva ponavljanja.
Svaka od njih zahtjeva maksimalnu fizičku i mentalnu uključenost kako biste doista maksimalno iskoristili naizgled kratkih 5 minuta.
U nastavku vas očekuje video s vježbama. Nadamo se kako će vam se svidjeti ovaj 5-minutni pilates!

Pilates instruktorica koja je kreirala ovaj set vježbi poručuje kako će vam vaš duh i tijelo biti i te kako zahvalni na ovih 5 minuta koje ste uložili u sebe.

Moglo bi vas zanimati i: Pilates je uvijek dobar izbor, ali evo kad je najbolji

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Pinterest

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!