Zašto jutra ne biste iskoristili za manifestiranje vaših želja?

by Vjera Pađen

Jutra su čarobna. Iznova nam pružaju šansu za novi početak, promjene i vjeru u to da je sve moguće i da možemo ostvariti što zamislimo. Ako ste osoba koja vjeruje u snagu svojih misli i u manifestaciju, jutra možete iskoristiti da zaista nešto i promijenite. Govorimo o jutarnjim manifestacijama o kojima se sve više može čuti i pročitati. Jutarnji rituali manifestacije pomoći će vam da razvijete svoju snagu volje, ali i steknete uvid u to gdje jeste i kuda želite ići. Pokreće vas prema naprijed, daje vam pozitivnu energiju i pretvara snove u stvarnost. Jutra su savršeno vrijeme za manifestaciju jer kad se tek probudite, vaš um je na autopilotu, što ga čini lako „programabilnim“.

Jutarnje stanje uma pogodno je za manifestacije, jer u njima možete dobiti smjernice i povezati se sa svojim unutrašnjim ja. Ako ste osoba koja vjeruje u manifestacije i snagu vaših misli, ako vjerujete da će se ono što mislite i u što istinski vjerujete manifestirati u stvarnost ovi rituali su za vas.

U nastavku vam donosimo 3 jutarnje navike manifestiranja koje će vašu energiju preusmjeriti sa energije nepostojanja mindseta na energiju kreativnosti.

Zašto su bitni jutarnji rituali manifestiranja?

Ritual je nešto u što ne ulažete svjesne misli i nešto što radite uobičajeno. Baš kao vožnja auta, tuširanje ili pranje zuba. Navike su razlog zbog kojeg se stvari obavljaju na najučinkovitiji i najoptimalniji mogući način. U početku ove vještine zahtijevaju vašu svjesnu misao i trud. Ali, nakon što nešto ponavljate redovito, one postaju automatske i moguće ih je izvoditi bez razmišljanja.

Sada se sigurno pitate kakve to veze ima s manifestiranjem? Vjerovali ili ne, ima veze.

Kako biste uspješno manifestirali svoje misli, za početak ne biste smjeli sumnjati u sebe, niti u svoje misli. Zašto? Jer ste prethodno izgradili sistem podrške sastavljen od navika koje će vas prilagoditi vašim željama. I to je to. Znate li kako prati zube? Naravno da znate i ne sumnjate u sebe kako to činiti. Učinili ste to toliko puta da jednostavno znate. To je stav koji trebate imati kada je u pitanju manifestacija. Donosimo vam tri načina jutarnje manifestacije koje morate isprobati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josefin Dahlberg (@josefindahlberg.se)


Meditacija

Meditacija je jedan od najboljih načina da se posvetite sebi i svojim mislima. Energija ide tamo gdje ide pažnja. Manifestiranje se bazira na to da energiju usmjerite na to što želite razviti, a ne ono gdje ste sada. Ne budite pasivni u vezi svojih želja i snova, razmišljajte o njima stalno!

Kako meditirati ako želite pretvoriti svoje misli u stvarnost?

Prvo se u sebi zahvalite na stvari koje imate u vašem životu. Stav zahvalnosti presudan je kada se manifestira. Potom započnite svoju meditaciju. Usredotočite svoje misli na one stvari koje želite ostvariti u skorije vrijeme. Na primjer, ako želite novi dom, ili novi posao, vizualizirajte se na novom radnom mjestu ili pak kako se opuštate u svom novom domu. Sjetite se da je vaš um kada se probudite na autopilotu. Time ćete si pomoći i u periodu meditacije manifestirati svoje želje i snove, ali i taktiku kojom ćete doći do cilja. Kada se fokusirate samo na to, lakše ju je vizualizirati korak po korak. Meditirati biste trebali u prosjeku 5 do 10 minuta, čim se probudite.

Journaling

Vjerojatno ste i ranije čuli za journaling: naviku zapisivanja vaših misli. Ovo je odlična rutina iako vam se možda ne čini tako. Ako biste ju željeli isprobati ili ju već prakticirate, pokušajte ju uvrstiti u svoja jutra i sigurno ćete uvidjeti pozitivne promjene u vašem životu.

Kako iskoristiti journaling za manifestaciju vaših misli u stvarnost?

Isto kao i meditaciju, samo što ovdje uz vizualizaciju vaših snova i želja iste zapisujete. Dakle, zapišite svoje ciljeve i snove i manifestirajte ih u stvarnost.

Korištenje muzike za manifestaciju

Sve oko nas sastoji se od energije i vibracija. Ako želite biti u ravnoteži ili vam jednostavno nedostaje taj pozitivan jutarnji nalet energije, glazbu iskoristite za manifestiranje svojih ciljeva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P E T R A Č U T U K (@petracutuk)

Dok si pripremate doručak pustite si glazbu uz koju ćete se osjećati poletno i koja će vas napuniti pozitivnom energijom. To je to!

I zapamtite, da bi nešto postalo ritual ili navika, potrebno je mnogo ponavljanja i dosljednosti. Iskoristite jutra i manifestirajte svoj život iz snova u stvarnost. Ponavljate ovu praksu, budite zahvalni, činite dobro ljudima oko sebe i vidjet ćete kako će vas svemir nagraditi. Sretno manifestiranje!

Moglo bi vas zanimati: Joga: i 15 minuta je dovoljno!

Tekst: Vjera Pađen

Foto: Instagram, Canva

Možda će vam se svidjeti