Ekskluzivna organska kolekcija iz Melvite: Veganski tretman s algama protiv pigmentacijskih mrlja

by Anđela Sabranović

Pigmentacijske mrlje su tamne mrlje na koži koje nastaju zbog prekomjerne proizvodnje melanina, pigmenta koji daje boju koži. One se često pojavljuju na licu, rukama, ramenima i drugim dijelovima tijela koji su izloženi suncu.

Kako bi pigmentacijske mrlje nestale i kako bi se preveniralo njihovo nastajanje, važno je provoditi odgovarajuću njegu kože. Melvita je nakon detaljnog istraživanja kreirala kozmetičke proizvode koji su učinkoviti, pristupačni i nježni prema koži i okolišu. 

Inovacija iz Melvite na bazi Iridescentnih algi

Certificirana organska i veganska kolekcija NECTAR DE LUMIÈRE sadrži briljantnu snagu iridescentnih morskih algi koje izvlače svjetlost iz kože. Za vrijeme oseke, svjetlucave morske alge pojavljuju se na obali Bretanje. Istraživači su dokazali da stanice iridescentne alge raspršuju svjetlost iz okoline. Ova alga koristi bioluminiscenciju za reflektiranje svjetlosti kada je uronjena u vodu.

Korištenjem NECTAR DE LUMIÈRE kolekcije, koža je blistavija nego ikad, a pravilnom svakodnevnom njegom, ten je besprijekoran, ujednačen i pročišćen.

SERUM ZA UJEDNAČENJE PUTI

Svojom nježnom, svilenom teksturom ovaj serum predstavlja pravi užitak za kožu. Njegova je posebnost u vrhunskim sastojcima, poput vitamina C  i iridescentnih algi, a svi sastojci, odnosno 100 % njih je prirodnog porijekla. Pomaže ujednačiti ten, poboljšati blistavost te smanjiti sve vrste pigmentacijskih mrlja (staračke pjege, pjege od sunca, melazma, akne itd.), ali i prevenirati njihovo nastajanje. Istraživanje je pokazalo kako je:

  • 94 % žena primijetilo smanjenje broja pigmentacijskih mrlja nakon mjesec dana korištenja seruma.**
  • 100 % žena koje su ga probale istaklo da bi Serum za ujednačenje puti preporučile i prijateljici.***

KREMA ZA UJEDNAČENJE PUTI

Nanošenjem Kreme za ujednačenje puti ujutro i navečer, koža je hidratizirana, a ten je ujednačen i blistav. Nježne PHA kiseline, iridescentne alge i 99 % prirodnih sastojaka, samo su neki od razloga zašto bi ova krema trebala zauzeti posebno mjesto u rutini njege onih koji se bore s pigmentacijskim mrljama.

Pratite Melvitu na njihovoj službenoj web stranici te na društvenim mrežama, Facebook i Instagram.

Moglo bi vas zanimati i: Melvita ima najnježniju organsku kolekciju proizvoda za bebinu kožu

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!