Željno iščekivani Alqvimia španjolski brend luksuznih prirodnih proizvoda i beauty tretmana imao je ekskluzivno otvorenje svojeg Store & Spa u centru Zagreba

by Petra Šafranko

Kada beauty njega lica i tijela spaja luksuz, holistički pristup i prirodne sastojke, a sama receptura beauty proizvoda temelji se na drevnim alkemijskim formulama, održivom načinu proizvodnje i kombinaciji aromaterapije i parfumerskog umijeća, onda nam pada samo jedna asocijacija na pamet – Alqvimia.

Beauty linija koja za cilj ima poticanje fizičke, osjetilne, energetske, emotivne i duhovne transformacije, nježno miluje sva vaša osjetila dok šećete novo otvorenim Alqvimia Store & Spa i prepuštate se senzualnim mirisima temeljnim na drevnim alkemijskim formulama. Pri tome se osjećate kao istinska kraljica. A upravo se linija proizvoda Queen of Egypt ističe kao simbol brenda, čiji je zavodljiv miris tamjana, mirte i gorke naranče nadahnut drevnim egipatskim kraljicama, ponajviše Kleopatrom.

Alqvimia Store & Spa čijem smo otvorenju prisustvovali 7. lipnja u strogom centru Zagreba na adresi Augusta Cesarca 4 zavodljivo i nježno tako nadahnjuje sva vaša osjetila sa svih svojih 220 proizvoda među kojima se nalaze kreme i serumi za lice, čistači, tonici i maske za lice, sapuni za ruke, gelovi za tuširanje, proizvodi za intimnu njegu, svijeće i difuzori, te niz autentičnih tretmana lica i tijela.

„Sretni smo i ponosni što smo prvi Alqvimijin internacionalni distributer kojemu je pošlo za rukom otvoriti Alqvimia Store & Spa izvan matične Španjolske. Uvjerena sam da će Zagreb s veseljem prihvatiti jedinstveni koncept trgovine 100 % prirodnog holističkog kozmetičkog brenda te originalnu ponudu vrhunskih spa tretmana lica i tijela“ izjavila je dr. sc. Ana Ljevar, direktorica Humed pharme, ekskluzivnog distributera spomenutog brenda u Hrvatskoj i regiji.

Filozofiju samog brenda prati i krasno realiziran prostor koji se proteže na 115 četvornih metara te odiše dozom luksuza koja je popraćena i senzualnim mirisnim iskustvom. Uređen je u neutralnim,  prirodnim tonovima i materijalima koji dodatno naglašavaju autentičnu Alqvimia priču.

Alqvimia Store & Spa multifunkcionalni je prostor koji se sastoji od tri zone:

  • Prednje s funkcijom Store-a u kojoj se klijenti personaliziranim vođenjem od strane educiranog osoblja mogu upoznati s proizvodima, brendom i njegovim benefitima.
  • U drugoj, intimnijoj Spa zoni mogu se prepustiti i opustiti u specijalno kreiranim Alqvimia tretmanima koji donose osjetilno iskustvo uz kombinaciju tretmana lica i tijela s energetsko-emocionalnim tehnikama, s ciljem povezivanja sa samim sobom. U ponudi usluga su i personalizirane masaže s kombinacijom eteričnih i biljnih ulja, kao i tretmani lica s naglaskom na pomlađivanje zrele kože, regeneraciju, depigmentaciju, umirivanje osjetljive ili pak vraćanje ravnoteže masnoj koži lica. Velika posebnost su i testovi te energetski tretmani koji poseban fokus stavljaju na stimuliranje i rebalansiranje čakri.
  • Treća zona je posebno kreiran prostor za boutique evente, radionice, tim bildinge, edukacije iz područja aromaterapije, meditacije i wellbeinga.

Osnivač brenda Alqvimia je pokojni Idili Lizcano, parfumer, aromaterapeut, alkemičar, ujedno i filozof, majstor tantre, poduzetnik i budistički svećenik. Otvorenje Alqvimia Store & Spa u Zagrebu posvećeno je upravo njegovu liku i djelu, čija će se misija transformacije uma, duha i tijela s velikom pažnjom širiti i dalje, a njegovu strast, viziju i razvoj brenda nastavit će njegova kći Drolma, dugogodišnja direktorica Alqvimije.

Moglo bi vas zanimati i: Tri savjeta za kreiranje inspirativnog wellness plana za ljeto

Tekst: PR

Foto: Matej Grgić

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!