Pijanistica Matea Leko najavila uzbudljivu izvedbu Musical Stories uz posebne goste

Priče o glazbi, ljubavi i životu: Uz Mateu Leko goste očekuju nastupi Aleksandre Šuklar, Ivane Galić i Darka Horvata, Janko Popović Volarić, pobjednik hrvatskog The Voicea, Martin Kosovec i razgovor sa zagrebačkom psihijatricom Ljiljanom Škrinjarić

by Anđela Sabranović

Hrvatska pijanistica Matea Leko u Zagrebu nastavlja predstavljanje Musical Stories, vlastitog projekta kojeg je pokrenula kako bi publici približila remek djela klasične i filmske glazbe kao i njihove autore i njihove životne priče. Drugi u nizu nastupa pred zagrebačkom publikom bit će 14. veljače na Valentinovo u hotelu Amadria Park Capital u Jurišićevoj 22 s početkom u 18h. 

 

Osim izvedbe Musical Stories, Matea Leko je publici pripremila i nastupe drugih poznatih umjetnika. Na jednom od rijetkih zagrebačkih nastupa uz Mateu Leko nastupa Aleksandra Šuklar, perkusionistica svjetskog glasa koja za odabranu publiku priprema uzbudljiv nastup. Aleksandra Šuklar zvijezda je i tima koji izvodi djela jednog od najvećih suvremenih kompozitora, Hansa Zimmera. Zimmer je skladao glazbu za više od 150 filmova, a među njima su Oscarom nagrađeni Lion King, Dune, Posljednji samuraj, Gladijator, Pirati s Kariba i brojni drugi. 

Poseban gost večeri bit će i mladić koji je svojim izvedbama oduševio Hrvatsku, pobjednik The Voicea, Martin Kosovec. On će nastupiti uz klavirsku pratnju Matee Leko.

Goste valentinovskih Musical Stories očekuje i nastup vokalistice Ivane Galić i gitarista Darka Horvata. Ivana Galić je nagrađivana i svestrana vokalistica osebujnog glasa koja svojim izvedbama oduševljava publiku diljem svijeta. Ivana Galić nastupa u pratnji vrsnog gitarista različitih glazbenih stilova Darka Horvata.  

Neizostavan dio večeri namijenjenoj ljubavi je poezija. Svojim nastupom večer će upotpuniti nagrađivani glumac Janko Popović Volarić.

Musical Stories su moj autorski projekt koji donosi malo drugačiji pristup najljepšim glazbenim djelima u povijesti. Snažni osjećaji vodili su i najveće kompozitore svih vremena, a nama su i danas poticaj da ljubav uvijek stavimo na prvo mjesto i zato ćemo ih se s velikom ljubavlju još jednom prisjetiti. O ljubavi i različitim oblicima ljubavi razgovarat ću s posebnom gošćom večeri i veselim se kreiranju atmosfere koja će nam svima ostati u lijepom sjećanju. Pozivam sve koji vole glazbu, ljubav i intimniju atmosferu da nam se pridruže uz još jedne Musical Stories u Zagrebu“, izjavila je pijanistica Matea Leko.

Prvi u nizu Musical Stories u Hrvatskoj Matea Leko je održala u prosincu za vrijeme adventa i u njenim nastupima je uživalo stotinjak gostiju koji su bili oduševljeni predstavljenim konceptom.

Predviđeno trajanje događanja je do od 18h do 21h. Goste očekuju glazbeni nastupi, poetska izvedba i razgovor sa zagrebačkom psihijatricom i psihoterapeutkinjom, Ljiljanom Škrinjarić. Nastupi Matee Leko se odvijaju u opuštenoj atmosferi, uz ukusne zalogaje i piće po izboru.

Ulaznice za Musical Stories by Matea Leko su dostupne putem sustava Entrio, a sve detalje potražite ovdje.

Više o hrvatskoj pijanistici Matei Leko na sljedećim poveznicama:

https://www.matealeko.eu/

https://www.youtube.com/channel/UCqk4kjYDswNvRB63x4oSNTQ

https://www.instagram.com/lekomatea/

Moglo bi vas zanimati i: Natko Beck za Slowliving.hr: “Ove 3 stvari su ključne za sporiji i sretniji život”

Tekst: PR

Foto: PR

 

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!