Ova obiteljska kuća od svega 30 m2 je prava inspiracija

by Anđela Sabranović

Ako i vi ponekad poput nas razmišljate da je vaš dom premalen za sve stvari koje u njega trebaju stati, obiteljska kuća od svega 30 m2 u kojoj žive tri člana bi vas mogla razuvjeriti.

Naime, u velikim svjetskim gradovima kakav je Peking, postaje sve izazovnije pronaći dom koji se nalazi na poželjnoj lokaciji. Ipak, uz malo kreativnosti i mašte, moguće je kreirati dom iz snova u svega 30 m2. Tako su arhitekti prihvatili izazov i osmislili funkcionalnu kuću koja doista izgleda sjajno, a svaki njezin dio je zanimljiv i mogao bi vas inspirirati. Uz to, gotovo sve unutar kuće je izrađeno od prirodnih materijala.

Prostor se sastoji od nekoliko zanimljivih arhitektonskih rješenja pa je tako tu malo dvorište koje se okomitim prozorima povezuje s prostorom kuhinje i blagovaonice i tako postaje prostor za sjedenje što obitelji pruža mogućnost druženja pod nebom. Lijepe drvene konstrukcije koje kreiraju kosi krov daju unutarnjem prostoru posebnu toplinu, ali i funkcionalnost jer se zbog visine kreirao prostor za dvije spavaće sobe.

Ova čudesna i ni najmanje obična kuća još jednom dokazuje kako je sve moguće, ali samo kada vjerujemo da jeste… Pa bilo to i kreirati dom iz snova u svega 30 m2.

Moglo bi vas zanimati i: Otkrijte mirnu oazu zelenila nadomak Zagreba – Vodimo vas u dom influencerice Evice Borčić

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Pinterst

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!