Otkrijte blog koji nas uči kako ugostiti i napraviti nezaboravnu ljetnu večeru za prijatelje

by Anđela Sabranović

Ljetne večeri u sebi nose posebnu dozu opuštenosti… Kao da smo svi više raspoloženi za druženja uz osvježavajuća pića i ukusne zalogajčiće. Ipak, kada trebamo pripremiti večeru za drage prijatelje možemo se osjetiti preplavljeno jer toliko toga treba pripremiti. Ipak, kada imate viziju  sve postaje lakše. Pronašli smo jedan predivan Instagram profil koji će vas inspirirati, ali naučiti kako ugostiti i napraviti najnevjerojatnija druženja u udobnosti svog doma.

Možda se sada pitate zašto jednostavno ne otići u restoran… Iako je lijepo družiti se s prijateljima u restoranima ima nešto posebno u kućnim druženjima. Možete se smijati koliko god glasno želite, a smijete si dozvoliti i da zapjevate ili zaplešete ako večer ide u tom smjeru. Jednostavno vjerujemo kako ništa ne može zamijeniti tu kućnu opuštenost. Nedavno smo naletjeli na Instagram profil iza kojeg stoji kreativna Lori koja doista kreira druženja na kojima bi se svatko poželio naći.

Kako navodi na svom blogu inače je strastvena kuharica i jako je entuzijastična domaćica. Također, naglašava kako misli da nema osobnije geste od te da nekoga pozovete u svoj dom i zato joj je stalo da se svi u njezinom domu osjećaju ugodno i dobrodošlo. Svoju strast dijeli s drugima na Instagram profilu te na blogu, a o tome koliko zapravo ima ljudi koje zanima takav sadržaj svjedoči i činjenica da je na Instagramu prati gotovo 400 tisuća ljudi.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli to have + to host (@tohavetohost)

Oduševilo nas je kako Lori u trenutku jedan obični stol na rasklapanje učini glamuroznim uz dodatak posebnog stolnjaka, cvijeća i svijeća. Svaki njezin potez je dokaz kako zapravo sitnice u trenutku mogu napraviti razliku. U nastavku smo izdvojili još nekoliko dekoracija za stol koje su nas inspirirale.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli to have + to host (@tohavetohost)

Savjeti za organiziranje vrtne zabave

Vjerujemo kako ste se uvjerili da Lori doista zna kako napraviti vrtnu zabavu iz snova te ćemo s vama podijeliti i nekoliko kratkih savjeta s njezinog bloga.

Dekoracija stola

Kada je u pitanju dekoracija vrtnog stola Lori savjetuje da se držite jednostavnosti. Naglašava kako je nemoguće pogriješiti s nježnim, zemljanim tonovima te sa svježim cvijećem. Ako postoji mogućnost uvijek stavite i lampice koje će kada padne večer kreirati čarobnu atmosferu.

Hrana

Ljeti svi volimo laganiju hranu pa ona savjetuje da poslužite primjerice bruskete, poslije kojih slijedi povrće s lososom i s puno salate. Na njezinom blogu možete pronaći i zanimljive recepte. Konkretno recept za losos s povrćem potražite ovdje.

Piće

Kada je piće u pitanju ono što je najvažnije jeste da imate dovoljno leda i da je sve dovoljno hladno. Možete svakako napraviti neki aperitiv za dobrodošlicu te prema jelu odabrati i fino vino

U nastavku s vama dijelimo još malo inspirativnog sadržaja s Lorinog profila i želimo vam da uživate u vikendu pred nama.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli to have + to host (@tohavetohost)

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli to have + to host (@tohavetohost)

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli to have + to host (@tohavetohost)

Moglo bi vas zanimati i: 5 najboljih prirodnih napitaka s elektrolitima koji djeluju protiv dehidracije

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Instagram, tohavetohost.com

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!