Muče vas bolna leđa: Donosimo vam tridesetominutni joga tutorial!

by Vjera Pađen

Ovaj 30 -minutni nježni i opuštajući tečaj joge napravljen je posebno za svakoga tko ima probleme s bolovima u leđima, išijasom ili pak bolove u donjem dijelu leđa. Postupnim laganim povećanjem pokreta, joga položajima, terapeutskim vježbama snage nježno ćete stimulirati mišiće leđa, rastegnuti tetive i dati vašem tijelu priliku za kretanje. Ovaj joga tečaj za bolna leđa pronašli smo na blogu Boho Beautiful.

Ovaj tečaj yoge za bolove u leđima izvrstan je način da probudite svoje tijelo nježnim pokretima. Vrlo je važno da slušate svoje tijelo i ako ono dobro reagira na ove vrste vježbi, uključite ih u svoj svakodnevni život.

Istezanja prikazana u ovom videu izvrsna su za opuštanje mišića u slučaju da vam se živci stegnu na tom području. Pokušajte ove vježbe izvoditi svakodnevno kako biste ojačali mišiće oko kralježnice. Uz svakodnevnu predanost, s vremenom ćete početi osjećati poboljšanje i popuštanje boli u leđima.

Tijekom ovog sata joge za sve razine dopustit ćete svom umu i tijelu da se dublje povežu, otpuštajući sve brige ili stresne misli i uistinu dajući svom umu i tijelu dar svjesnog kretanja, mirovanja i iscjeljivanja. Uživajte i dišite. Joga je idealna vježba za vaša bolna leđa, zar ne?

Moglo bi vas zanimati: JOGA ZA DODATNU FLEKSIBILNOST I SNAGU: Umirite svoj um i podsvijest

Tekst: Vjera Pađen

Video: YouTube

Foto: Canva

Možda će vam se svidjeti