Vodimo vas u Zoku Vienna, inovativni koncept restorana i hotela u srcu Beča koji mijenja način na koji putujemo i živimo

by Inga Marić

U srcu Beča, jednog od najživopisnijih europskih gradova, svoju adresu pronašao je hotel koji nudi puno više od samog smještaja – Zoku Vienna. A mi vas danas podsjećamo da je ovo mjesto koje nikako ne biste smjeli propustiti prilikom dolaska u glavni grad Austrije.

O čemu se radi i što Zoku Vienna čini tako posebnim?

Ideja ovog inovativnog koncepta hotela je da se promijeni način na koji putnici doživljavaju svoje boravke.

  • Zoku Vienna ima nešto što nema niti jedan drugi hotel, restoran ili bar u kojem sam bila, to nešto jeste – društvena atmosfera.
  • Kombinacija koja podrazumijeva udobnost doma s praktičnim hotelskim uslugama odnosno uslugama restorana.
  • Rješenje za stil života ‘radite od bilo gdje’.
  • Nezaboravan pogled na Prater kao i pogled na cijeli grad, zbog čega svaki put dobijem osjećaj širine, navalu ideja i dobrog raspoloženja.

“Zoku Vienna nije samo hotel, već je to i životni prostor gdje se ljudi mogu povezati, dijeliti ideje i stvarati nova iskustva”, kaže direktor hotela. “Naš cilj je stvoriti dinamičnu zajednicu putnika koja će se osjećati inspirirano i osnaženo tijekom svog boravka u Beču.”

ZOKU LIVING ROOM

Zajednički prostor u hotelu, mjesto je gdje se gosti mogu opustiti, raditi i povezivati s drugim putnicima. Radi se o tome da ne morate biti gost hotela da biste boravili u ovom dijelu, možete jednostavno doći i uživati u pogledu, savršenoj kavi ili čaši vina.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoku Vienna (@zokuvienna)

Osobno jako volim opuštenu atmosferu i ovo je mjesto koje često posjećujemo jer je uz djecu dobrodošao i pas, što ovaj prostor čini idealnim za našu obiteljsku popodnevnu kavu ili brunch. Svaki naš posjet završi tako da se zadržimo više od 4 sata unutar objekta, i svaki put, bez iznimke, muž napominje kako je vrijeme da krenemo doma jer smo se predugo zadržali, ali to je samo dokaz koliko je ugodna atmosfera unutra.

Na policama, svuda oko sebe, ćete pronaći različite novine, društvene igre, kao i Lego kockice za djecu.

Ovdje se organiziraju razne aktivnosti, događaji i radionice kako bi se potaknula interakcija među gostima i stvorila zajednička iskustva koja će vam ostati u sjećanju.

Osim toga, iz hotela često organiziraju kulturne događaje, tematske večeri i degustacije. Stoga, bez obzira kako putujete iz zabave ili poslovno ovdje ćete pronaći jedinstveni koncept i toplu atmosferu koja poziva da se vratite iznova.

TERASA

Restoran i bar na krovu sa zadivljujućim pogledom na Prater nešto je što dugo nakon posjeta ostaje u mislima. U restoranu je sve usmjereno na omogućavanje jednostavnih veza.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoku Vienna (@zokuvienna)

Kako biste uživali na otvorenom, možete zauzeti mjesto među živahnim bojama Zoku eksterijera na krovnoj terasi. Uistinu jedan od najjedinstvenijih pogleda u Beču.

Obećanje – ovo iskustvo opuštanja u jednoj od postavljenih ljuljački uz pogled na Prater jesu mir i zabava u jednom.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoku Vienna (@zokuvienna)

“Misija Zoku-a je spojiti srodne pojedince pod jedan krov, usklađujući međunarodne stanovnike s međunarodno orijentiranim lokalnim stanovništvom.”

Jared English, Voditelj zajednice Zoku Vienna

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoku Vienna (@zokuvienna)

PIĆE, ZABAVA I DOBRA ATMOSFERA

Moj omiljeni izlazak? – Izlazak iz komfor zone!

Jeste kad probali večeri kviza?

Testirajte svoje znanje, natječite se s prijateljima i osvojite uzbudljive nagrade!

Zoku organizira i interaktivne kvizove koji su savršen način za provesti večer u dobrom društvu i uživati u prekrasnom pogledu na grad.

Bilo da ste majstor kviza ili samo tražite dobar provod, ovakvi događaji su savršeni za sve. Dakle, okupite svoj tim, uzmite piće i uživajte, van komfor zone.

Ukoliko planirate uskoro putovanje u Beč, u travnju nude satove pilatesa, joge i naravno večeri glazbe.

Unutar hotela nalaze se apartmani pomno osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe modernog putnika, s naglaskom na funkcionalnosti, udobnosti i fleksibilnosti. Taj dio možete istražiti na njihovoj stranici kao i Instagram profilu.

Moglo bi vas zanimati i: Ako dolazite u Beč, na svoju listu svakako stavite poznatu slastičarnicu Demel

Tekst: Inga Marić

Foto: Inga Marić, Instagram

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!