Što za Valentinovo pokloniti najvećoj ljubavi, SEBI?

by Anđela Sabranović

Polako nam se bliži veljača, a nju nekako još od školskih dana obilježi Valentinovo. Valentinovo je dan kada slavimo ljubav, ali nažalost često se na taj dan ističe isključivo partnerska ljubav. To je razlog zbog kojeg mnogi zapravo i ne vole Valentinovo. No zar ne bi zapravo svi trebali slaviti ljubav? Ljubav je život, iz nje sve proizlazi sve i toliko je zapravo pogrešno misliti da nemamo razloga slaviti ljubav samo zato što možda u ovom trenutku života nemamo partnera s kojim je dijelimo.

Što je s ljubavlju prema životu koji živimo i prema nama samima? To bi svima nama trebao biti najvažniji odnos koji imamo jer prečesto zaboravljamo da možda s razlogom na svijet dolazimo sami i s njega isto tako sami odlazimo. Danas smo izloženi prevelikim podražajima zbog kojih ne čujemo sebe i ne znamo što želimo i kako se osjećamo. Zato, neka ovo Valentinovo bude prilika da se podsjetimo koliko volimo sebe… U nastavku smo izdvojili neke prijedloge što možete pokloniti sebi i tako simbolično početi s promjenom stila života.

Nove tenisice = aktivniji stil života

Zvuči neobično pokloniti sebi tenisice za Valentinovo, ali ako ste osoba koja se već duže vrijeme pokušava pokrenuti i živjeti aktivnije ovo je savršen poklon koji će vas motivirati da prestanete čekati ponedjeljke za promjene stila života.

 

Zalando

Buzz sneakers

 

Putovanje = vrijeme sa sobom

Jeste li se ikad usudili otputovati sami? Mnogima je to na listi želja, ali samo rijetki se odluče u to stvarno i upustiti. Zamislite samo koliko biste bili otvoreniji za nova poznanstava, ali i za istinsko upijanje svakog detalja nekih novih gradova kada biste bili sami… Ovo je definitivno opcija o kojoj vrijedi razmisliti, zar ne? Ako ne volite sami organizirati putovanje, imate odlične ponude u domaćim agencijama. Nama je za oko zapeo egzotični Istanbul.

Knjiga = novi pogled na svijet

Knjiga je uvijek dobar poklon i dat će vam priliku da drugim očima gledate na svijet oko sebe. Jedina osoba koju možete promijeniti ste vi sami. Ta spoznaja je istovremeno i strašna i oslobađajuća. Ipak, mi smo ti koji smo odgovorni za sve svoje kako uspjehe, tako i neuspjehe, a sve polazi od naših navika. Zato vam predlažemo knjigu “Atomske navike” koja doista iz temelja može promijeniti život.

Ovo što nabrojali je samo ideja u kojem smjeru možete razmišljati. Prepuštamo vašoj mašti da osmisli poklon kojim ćete sami sebi uljepšati Valentinovo i tako dokazati kako ste samodovoljni jer doista jeste!

Moglo bi vas zanimati i: Kako njegovati ljubav i nakon više godina

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: gotravel, Baronfig, istockphoto, Zalando, Buzz sneakers

Možda će vam se svidjeti