Posjetili smo novootvorenu oazu najfinijih čajeva u srcu Zagreba

by Dalia Žmegač-Kunić

Zagreb je ovoga tjedna postao bogatiji za jednu posebnu (i mirisnu) oazu koja je savršena za inspiraciju i opuštanje nakon posla tako što ćete u ugodnom razgovoru sa simpatičnim vlasnikom moći naučiti štošta o čajevima i njihovom djelovanju na zdravlje. Radi se o Tea Time One showroomu kojim vlasnik Davor Kalvi želi približiti vrhunske čajeve široj publici te omogućiti posjetiteljima da dožive bogatstvo i raznolikost svijeta čajeva.

U tekstu koji slijedi pročitajte više o inspirativnoj lokaciji koju smo posjetili.

Naime, na adresi Ilica 151, u samom srcu grada, otvorio se showroom brenda Tea Time One koji ujedno ima i funkciju ureda za poslovne partere, suradnike i prijatelje brenda. Iako ovaj brend postoji na hrvatskom tržištu već sedam godina, vlasnik, Davor Kalvi, predstavljanjem spomenutog prostora otvara priliku da svatko tko voli čajeve uživo istraži proširenu ponude Tea Time One.

Proširena ponuda čajeva i egzotične opreme

Tea Time One showroom nudi široku lepezu vrhunskih čajeva, uključujući bijele, žute, zelene, oolong, crne i pu-erh čajeve. U ponudi je preko 80 kineskih, 30-ak japanskih, 20-ak tajvanskih čajeva te različiti biljni čajevi poput verbene, hibiskusa, rooibosa i ruža iz Damaska u Siriji. Osim čajeva, posjetitelji mogu istražiti egzotičnu opremu za čaj i saznati što je sve potrebno za pravi čajni ritual – od čajnika i šalica do specijaliziranih sitnih, umjetničkih pribora. Čaj i čajni pribor iz Tea Time One ponude moguće je kupiti prema najavi.

Radionice, edukacije i degustacije

U novom showroomu redovito će se održavati radionice, edukacije i degustacije, gdje će posjetitelji moći naučiti sve o podnebljima i vrstama kineskih i japanskih čajeva. Cilj ovih aktivnosti je educirati kupce kako prepoznati i cijeniti dobar i kvalitetan čaj, a Davor Kalvi koji ima kineski certifikat professional tea tastera, prenijet će svoje znanje i strast prema čaju, omogućujući sudionicima da razviju dublje razumijevanje i ljubav prema ovom drevnom napitku.

Tea Time One se ponosi svojom raznovrsnom ponudom čajeva, koji su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili i najzahtjevnije ukuse. Posjetite nas na adresi Ilica 151 i doživite čaroliju okusa i mirisa čaja u novom showroomu Tea Time One. Dopustite si otkriti tajne umirujućih čajnih napitaka i naučite kako ga maksimalno cijeniti i uživati.

Za dodatne informacije o ponudi i nadolazećim događanjima, posjetite web stranicu Tea Time One

Istražite više: Zašto je Danska zemlja s najsretnijim ljudima, saznali smo u razgovoru s Hrvaticom iz Danske

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!