Partnerski odnosi: Imamo 5 ideja za malo drugačiju večer s partnerom

by Anđela Sabranović

Ako i vaša večer s partnerom već godinama nalikuje jedna drugoj, možda je krajnje vrijeme za promjene. U ljudskoj prirodi je podrazumijevati ljude koje volimo i ne ulagati dugoročno trud i vrijeme u odnose, ali podsvjesno svi znamo da komfor zona i nije baš najbolji izbor za odnos s partnerom.

Tako je najlakše upasti u kolotečinu. Ne kažemo, naravno, da je loše osjećati se opušteno s partnerom, ali s vremena na vrijeme je važno unijeti malo promjena koje će vas podsjetiti na to tko ste vi kao par i koliko značite jedno drugom. Ponekad je najzahtjevniji dio osmisliti tu malo drugačiju večer, pa vam možda dobro dođu naše ideje.

Večer slikanja i vina

Ako vi i vaš partner uživate u vinima, a uz to vam se slikanje čini kao nešto što biste rado isprobali, jednostavno spojite to dvoje i uživajte. Ponuda ovakvih tematski radionica sve je veća, a zabava je zagarantirana. Opuštanje, novo iskustvo, nova vještina i – vino. Zvuči kao dobro provedena večer. Vjerujemo da ćete se sjajno zabaviti, a ono što je sigurno jeste da će ovo biti i te kako drugačiji i zabavan date.

Kuglanje

Kuglanje zvuči kao tipičan spoj u studenstkim danima, ali nema razloga da ovu tradiciju ne zadržite i kasnije u životu. Posebno ako to već dugo ili čak nikad niste radili. Predložite partneru kuglanje i vjerujemo da ćete imati nezaboravnu večer uz mnoštvo smijeha.

Piknik uz zalazak sunca

Neke stvari doista podrazumijevamo, a možda ne bismo trebali. Jedna od njih su izlasci i zalasci sunca. Kada ste posljednji put doista uživali u zalasku sunca i jednostavno bili prisutni tu, u trenutku? Predložite partneru planinarenje na neko obližnje brdašce i ponesite sve za piknik i jednostavno zajedno promatrajte zalazak sunca. Ako ste inače tipovi osobe koji vole prirodu, ovo bi mogla biti idealna aktivnost za vas.

Spa večer

Možda nemate vremena ili nemate kome ostaviti klince na cijeli vikend za boravak u nekom spa hotelu, ali sigurno možete jednu večer s vremena na vrijeme rezervirati za spa opuštanje s partnerom. Svima treba malo opuštanja uz bazen, masažu i saunu, tako da će ovo sigurno biti jedan spoj iz snova.

Escape room

Jedan od načina da provedete nezaboravnu i beskrajno zabavnu večer s partnerom je svakako escape room. U Zagrebu tako primjerice možete isprobati escape room u kojem je cilj pobjeći iz zaključane sobe u sat vremena, ali uz mnoštvo zabavnih izazova. Pokušajte ovo predložiti partneru. Vjerujemo da će se oduševiti.

Koju god od predloženih ideja odabrali, ne sumnjamo da ćete se odlično zabaviti, ali i unijeti dozu uzbuđenja u svoju vezu. Uživajte!

Moglo bi vas zanimati i: Ljubav je… Leptirići? Klišej? Odluka? Sve navedeno!

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: paintandwine.hr, iStockphoto

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!