IKEA uvodi klub vjernosti za poslovne kupce

by Anđela Sabranović

IKEA u Hrvatskoj pokreće IKEA Business Network, novi program namijenjen poslovnim kupcima diljem Hrvatske. Riječ je o novom klubu vjernosti koji podržava mala poduzeća i pomaže im osigurati rast te stvoriti bolji život na poslu. Iako ponajprije namijenjen malim poduzećima s manje od 50 zaposlenih, u novi su klub dobrodošle tvrtke svih veličina.

Članstvo u IKEA Business Networku potpuno je besplatno, a omogućuje jednostavan pristup uslugama, ponudama i pogodnostima, u skladu s poslovnim potrebama korisnika. Ključne pogodnosti članstva su tako mogućnost učenja uz tvrtku IKEA te konzultacije s IKEA dizajnerima interijera, ali i posebni popusti:

  • besplatna i brza rješenja za dizajn – članovi kluba mogu potpuno besplatno razgovarati s IKEA stručnjacima za dizajn do sat vremena te na taj način dobiti brze savjete i ideje u vezi s organizacijom i dizajnom interijera svojih poslovnih prostora. Uslugu je moguće rezervirati jednom godišnje za svaku tvrtku;
  • posebni popusti – svi članovi IKEA Business Networka mogu uživati u posebnim popustima za članove, kao i 50 posto popusta na uslugu Dizajna interijera za apartmane, kuće i poslovne prostore, ali i besplatnoj crnoj kavi od ponedjeljka do petka u IKEA švedskom restoranu;
  • učenje s tvrtkom IKEA – kao članovi IKEA Business Networka, tvrtke i njihovi zaposlenici mogu učiti od IKEA stručnjaka, poslovnih lidera i poduzetnika iz cijelog svijeta. Stvaranjem svog profila na IKEA Business Network programu, svi oni mogu otkriti prednosti IKEA online edukacijskih videa u kojima se dijeli znanje o osnovama poslovanja, vođenju brige o timu i rješenjima za opremanje za svako poslovno područje.

„Kako bismo doprinijeli daljnjem rastu malih poduzeća koji čine velik dio poslovnih subjekata u Hrvatskoj i zapošljavaju značajan udio radne snage, uvodimo novi program lojalnosti, IKEA Business Network. Svjesni smo kako mala poduzeća imaju različite potrebe, i zato su i naše pogodnosti raznolike – od podrške u dizajniranju poslovnog prostora, preko mogućnosti korištenja naše poslovne stručnosti do različitih popusta. Želimo biti pouzdan partner poslovnim korisnicima koji inspirira i osnažuje njihovo poslovanje“, istaknuo je Nikolaos Migkianis, direktor tržišta IKEA Hrvatska.   

Članstvo u IKEA Business Networku, čije će se usluge s vremenom obogaćivati i usklađivati s potrebama korisnika, moguće je na poveznici. O svim ponudama, pogodnostima i popustima svi će članovi biti redovito obavještavani. Uz IKEA Business Network, i nadalje djeluje IKEA Family, kao klub vjernosti namijenjen fizičkim osobama.

Moglo bi vas zanimati i: IKEA najavila novi održivi iskorak – od sada će koristiti ljepila samo na biološkoj bazi

Tekst: PR

Foto: Ikea

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!