Ako volite uređenje interijera, uživat ćete u novoj sezoni ove Netflixove serije

by Anđela Sabranović
uređenje interijera

Vjerujemo da su mnogi od vas odmah iz naslova pretpostavili da se radi o seriji “Dream home makeover”.

Ovu seriju mnogi vole, najprije zbog profinjenosti stila kojim odišu osmišljeni  interijeri, ali i zbog mnoštva ideja koje mogu dobiti za uređenje svog doma. 

Naime, do sada su emitirane 2 sezone koje su mnogi zaljubljenici u uređenje interijera s velikim zadovoljstvom pogledali. Sada nam je stigla i 3. sezona, a dobra vijest je ta da je Netflix objavio da nas čeka i 4. sezona.

Za sve koji ne znaju, ova serija prati bračni par, Shea i Syd McGee, vlasnike studija McGee koji ostvaruju snove stvarnim obiteljima koje traže savršen dom prilagođen njihovim jedinstvenim stilovima.

Zanimljivo je to da su oboje prije studija imali potpuno druge poslove… Shea je oduvijek voljela uređenje prostora i na svoj Instagram profil je stavljala slike svoje kuće koju je sama osmislila i tako je malo, pomalo stekla brojne obožavatelje svog stila.

Prije 6 godina bračni par je prodao svoju kuću i sve što imaju su uložili u posao. Danas znamo da je to bila jako dobra odluka za koju je nekad trebalo mnogo hrabrosti.

U seriji se prikazuju i izresci iz njihovog obiteljskog života s tri djevojčice i zanimljivo je to što razgovori između njih nisu unaprijed osmišljeni kao dio nekog scenarija.

U nastavku pogledajte neke slike njihovih izvedbi. Sigurni smo da će vas potaknuti da pogledate seriju. Epizode traju do 30 minuta što je savršeno za kratki predah. Serija je jako opuštajuća, a dijalozi su često humoristični što nam svima dobro dođe na kraju dana.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studio McGee (@studiomcgee)

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studio McGee (@studiomcgee)

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studio McGee (@studiomcgee)

Nova sezona serije “Dream home makeover” ima 6 epizoda što znači da je stignete cijelu pogledati još ovog vikenda.

Uživajte!

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Netflix

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!