Želite otkriti tajne dugovječnosti? Rezervirajte ovu subotu za odlazak u Samobor

by Anđela Sabranović

Starenje je proces i ne bismo ga trebali poistovjećivati sa starošću ili manjkom funkcionalnosti tijela i uma. Prosječna životna dob sve je viša, što je jedan od važnih čimbenika koji bi nas trebao potaknuti da se više zainteresiramo za temu dugovječnosti.  

Ova tema oduvijek je predmet interesa, no posljednjih godina postaje sve popularnija i sve više osoba želi bolje razumjeti temeljne mehanizme koji doprinose procesu starenja.

U subotu, 18.3.2023., od 10 do 12 sati, na radionici “Tajna dugovječnosti” u Samoboru imate priliku čuti koje promjene prehrane i životnog stila utječu na dugovječnost i pričat ćemo o prednostima i manama aktivacije mehanizama dugovječnosti.

Moći ćete saznati koje su najčešće metoda praćenja dugovječnosti i postoje li kvalitetni proizvodi i drugi alati koji aktiviraju dugovječnost. 

Ovaj događaj je radionica u pravom smislu riječi pa ćete tako, nakon uvoda, dobiti priliku razviti svoj akcijski plan za dugovječnost u kojem ćete pokriti sva glavna područja dobrobiti. Metoda koju ćemo koristiti zove se “4P Prevencije”: Prehrana, Pokret, Psiha i Počinak.

Pripremite se na prvi korak ka zdravijem i kvalitetnijem životu!

Mjesto održavanja radionice: Qfit (Langova 4, Samobor)

Voditeljica radionice: Paula Franceković, mag. nutr.

Detalje o radionici i prijavi saznajte OVDJE.

Moglo bi vas zanimati i: Sve što trebate znati o anksioznosti

Tekst: dr.sc. Anđela Jelić, mag.psych.

Foto: Instagram

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!