Vaš balkon, vaša oaza – neka ove sezone zablista

by Anđela Sabranović

Bez obzira na to imate li terasu ili balkon, možete se smatrati sretnikom jer u ove toplije dane to postaje omiljeni prostor svakog doma. Nažalost, u većim gradovima mnogi nemaju taj luksuz, tako da svoj balkon ne uzimajte zdravo za gotovo nego ga iskoristite na najbolji mogući način. Znamo da je svaka ideja dobrodošla, pa smo napravili popis dodataka uz koje će vaša terasa doslovno zablistati. 

  1. Tepih

Da, dobro ste pročitali. Tepih za balkon je posljednjih godina trend koji smo rado prigrlili jer u trenutku poveže cijeli prostor. Takvi tepisi su dovoljno izdžljivi da podnesu sve vremenske uvjete, a uz to se i jako jednostavno održavaju.

JYSK
IKEA

2. Kolica za piće

Osim što izgledaju sjajno, kolica za piće su doista jako koristan dodatak za vaš balkon, posebno ako imate mali stol. Osim za pića, možete ih koristiti i za časopise, knjige, biljke… Pustite mašti na volju. U nastavku smo odabrali nekoliko favorita.

Bauhaus

3. Lampice

Lampice su onaj maleni detalj koji u trenutku unese razliku. Idealne su za tople ljetne večeri na balkonu, a srećom danas imamo veliki izbor lampica za vanjski prostor.

Ikea

4. Ljuljačka

Ako imate prostora za ljuljačku, svakako razmislite o jednoj. Ona će biti onaj dio balkona koji će vas uvijek pozivati na potpuno opuštanje i možda je zato ovo dodatak koji čini najveću razliku.

JYSK

Naš dom je mjesto koje treba biti oaza mira i onaj dijelić svijeta kojem se uvijek radujemo i rado vraćamo. Kako bi doista bio to naše sigurno mjesto, važno je voljeti svaki njegov dio, a to možete uvijek postići uz sitnice koje uvijek čine razliku. Nadamo se da smo vas inspirirali da ovog proljeća uz nekoliko dodataka još više zavolite svoj balkon.

Moglo bi vas zanimati i: Ovo balkonsko cvijeće uspijeva svima

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Ikea, Jysk, Bauhaus, Vivre

Možda će vam se svidjeti