Revolucioniranje zdravlja prostate: sretna prostata je zdrava prostata

by Anđela Sabranović

Studeni je mjesec posvećen obilježavanju borbe protiv raka prostate, te u to ime stavljamo fokus na često zanemaren aspekt zdravlja muškaraca. Vrijeme je da prekinemo šutnju o često zaboravljenoj temi – zdravlju voljene prostate. Da dobro ste pročitali! LELO vjeruje u prihvaćanje svih aspekata zdravlja, uključujući i važnost zdravlja prostate. No, prije nego što pomislite kako je ovo samo još jedan članak o zdravlju, udobno se smjestite jer smo pripremili nešto što je jednako zabavno koliko i poučno.

Čudesan organ: Prostata

Zamislite ovo: vlastita supermoćna žlijezda vašeg tijela: prostata! Ovo čudo veličine oraha nalazi se između mjehura i penisa i često ne dobiva pozornost koju zaslužuje. Međutim, igra ključnu ulogu u vašim reproduktivnim i urinarnim funkcijama. I znate što? Kao i svaki drugi dio tijela, zaslužuje nježnu ljubav i brigu.

Ova žlijezda je mjesto gdje se spajaju svi elementi koji stvaraju sjeme prije ejakulacije. Sama prostata izlučuje značajan dio sjemene tekućine. To se zatim kombinira s izlučevinama iz sjemenih mjehurića (par žlijezda koje se ulijevaju u prostatu) i sjemenovoda (kanala koji prenosi  spermu iz testisa u prostatu).

Nakon orgazma, prostata se steže i otpušta sjeme u mokraćnu cijev, odakle se zatim izbacuje iz tijela. U suprotnom, sjeme se zadržava, stvarajući nakupine bakterija koje mogu uzrokovati oticanje.

Istraživanjem tijela do zdravije prostate

Znamo što mislite – zdravlje prostate ne zvuči kao nešto zabavno. Ali što ako vam kažemo da može biti? Uvjereni kako užitak poboljšava dobrobit, predani smo promjeni načina na koji doživljavate zdravlje prostate.

Možda se čini hrabro reći da užitak doprinosi zdravlju prostate, ali saslušajte nas. Užitak nije samo privremena sreća; može imati trajne pozitivne učinke na vaše tijelo. I tu na scenu stupaju seks igračke.

Otključavanje potencijala užitka: naš pristup

Stvorili smo niz divnih proizvoda koji odgovaraju svim spolovima i sklonostima, uključujući one dizajnirane posebno za stimulaciju prostate. Isprobajte HUGO™, luksuzni masažer prostate na daljinsko upravljanje koji kombinira snažne vibracije s ergonomskim dizajnom za nezaboravno iskustvo. HUGO™ je više od zabave (iako je u tom smislu svakako fascinantan) i zapravo može pomoći u održavanju zdravlja prostate poboljšavajući cirkulaciju i smanjujući rizik od začepljenja.

Pokušajte se oduprijeti LOKI Wave™ 2, sljedećoj generaciji našeg legendarnog masažera prostate. Ovaj je uređaj redizajniran kako bi ponudio veću fleksibilnost i ima dva snažna motora, što ga čini ostvarenjem sna za one koji žele doživjeti dulje, intenzivnije orgazme. Koristite ga sami ili s partnerom, te iskoristite višestruke postavke užitka za otključavanje novih tajni orgazma za neusporedivu igru ​​prostate, kao s prstima.

Budimo iskreni, tradicionalne metode njege prostate nisu uvijek najprivlačnije. Ali što ako vam kažemo da možete poduzeti proaktivne korake prema zdravijoj prostati prihvaćanjem užitka? To je kao situacija u kojoj svi dobivaju – zadovoljstvo i zdravlje umotani u jedan primamljiv paket.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli LELO (@lelo_official)

Veza užitka i zdravlja

Možda se pitate kako užitak zapravo pomaže zdravlju prostate? Odgovor leži u povećanom protoku krvi koji dolazi s uzbuđenjem i stimulacijom. Ugodnim aktivnostima potičete bolju cirkulaciju u području prostate, što pomaže u sprječavanju blokada i održavanju prostate zdravom.

Razbijanje tabua

Radimo na razbijanju tabua i poticanju važnih razgovora. Zdravlje prostate ne bi trebala biti tema o kojoj se šuti ili gura pod tepih. Vrijeme je da prigrlimo svoja tijela, otkrijemo nove načine zadovoljstva i priznamo da je naše blagostanje međusobno povezano. Razgovori o užitku mogu poboljšati naše fizičko, emocionalno i mentalno zdravlje.

Prigrlite užitak, prigrlite život

Dok ispijate kavu sa začinima od bundeve i uživate u šarenim bojama jeseni, odvojite trenutak za razgovor o zdravlju prostate, koji je jedinstven i uzbudljiv baš kao i ovo godišnje doba.

Zapamtite, užitak je vaše pravo, a briga o sebi nikada ne bi trebala biti kompromis – slavimo čudesnu prostatu i zadovoljstvo koja dolazi kada je potpuno prihvatite – jer sretna prostata je zdrava prostata.

Moglo bi vas zanimati i: Seksualno ste usamljeni? Imamo nekoliko savjeta koji bi mogli pomoći

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!