Pripremite najukusnije adventske kobasice doma

by Anđela Sabranović

Kobasice su ono jelo koje ne jedemo često tijekom godine i možda je to razlog zašto im se uvijek posebno radujemo tijekom adventskog vremena. Svi toliko uživamo šetnju gradom koji odiše blagdanskom atmosferom završiti čašom kuhanog vina uz dobru staru kobasicu, najčešće s kiselim kupusom. Ako ne možete dočekati odlazak u grad, možete i doma napraviti svoju verziju adventskih kobasica s kiselim kupusom.

Pronašli smo jednostavan recept u kojem će sasvim sigurno uživati cijela obitelj.

Ono što bi ovaj recept učinilo još ukusnijim je priprema kobasica na roštilju. Budući da jako puno ljudi nema svoj vrt, a i očekuju nas niske temperature, pronašli smo savršenu alternativu.

Kako bismo i zimi uživali u slasnim obrocima s roštilja pobrinuo se Tefal s novim električnim roštiljem koji izgleda posebno dobro zahvaljujući staklenom poklopcu. Osim što lijepo izgleda stakleni poklopac će i spriječiti širenje mirisa, a i osigurati uvid u tijek pečenja. Jedan dio ploče je rebrast, dok je drugi ravan, a oba možete naravno istovremeno koristiti.

Na neprijanjajućoj ploči moguće je pripremati hranu bez ulja ili masnoća.  
Na električnom roštilju možete pripremiti sve vrste hrane zahvaljujući termostatu s pet razina temperature. Svojim visokim performansama i snagom od 2000 W osigurava pripremu sočnih i dobro pečenih komada hrane. 

Znamo da ste odmah pomislili na čišćenje, ali ono je izuzetno jednostavno zahvaljujući odvojivoj posudi za sokove i ploči koja se može prati u perilici.

Električni roštilj TEFAL možete pronaći na posebnoj ponudi u prodajnim centrima METRO .

Tekst i foto: PRESS, Unsplash

Možda će vam se svidjeti