L’Occitane blagdanski setovi donose radost vašim najdražima, ali i djeci kojoj je potreban osmijeh!

by Anđela Sabranović

Uz blagdansko raspoloženje koje širi radost i toplinu, L’Occitane vam predstavlja posebne blagdanske setove koji spajaju klasične ikone brenda, ali i donose uzbuđenje s limitiranim kolekcijama. Ovi setovi nisu samo simbol luksuzne njege kože, već imaju i dobrotvorni karakter kroz podršku udruzi Crveni nosovi.

Ovi raskošni blagdanski setovi po odličnim cijenama, dostupni su u L’Occitane trgovinama i webshopu od 1.12. do isteka zaliha, pa požurite!

Klasična elegancija susreće se s novim senzacionalnim mirisima i retro pakiranjima koja bude nostalgiju i šire pozitivu, stvarajući jedinstvene poklone koji se ističu svojom raznolikošću. U L’Occitane trgovinama i webshopu pronaći ćete pomno osmišljene poklone za vaše najdraže prijateljice, za posebne muškarce u vašem životu, za ljubitelje luksuzne njege kože, tinejdžere i simpatične kolegice s posla. Ovi setovi obećavaju unikatno iskustvo. Bilo da ste ljubitelj ikoničnih L’Occitane kolekcija – Badem, Ruža, Karite i Cedrat ili volite novitete, u setovima poput Poklon-set Najbolje iz Provanse, Poklon-set Badem i cvjetovi, Poklon-set Noble Epine ili Poklon-set Cap Cedrat pronaći ćete privlačnu iskru zadovoljstva.

Darujte radost i činite dobro djelo

Od prodaje odabranih poklon-setova u prosincu, L’Occitane izdvaja 1 € i donira ga udruzi Crveni nosovi, pružajući podršku djeci koja borave u bolnicama. Jer što je važnije za blagdane od vraćanja osmijeha na lice najmlađih…

Udruga Crveni nosovi posvećena je pružanju trenutaka radosti djeci u bolnicama, donoseći igru i osmijeh u njihove sobe. Klaunovidoktori, sa svojom misijom vraćanja bezbrižnosti i sreće, unose svjetlost i veselje tamo gdje je najpotrebnije.

Neka ovaj blagdanski period bude ne samo vrijeme darivanja, već i vrijeme dijeljenja i podrške. Potražite L’Occitane blagdanske setove s oznakom Crvenih nosova i dijelite radost sa svima koji vas okružuju.

Ne propustite istražiti i 2 posve jedinstvena seta koja će oduševiti sve žene koje vole zapisivati te ih motivira dobra organizacija i planiranje. Radi se o L’Occitane setovima u suradnji s Planner Boutique, koji su dostupni do isteka zaliha u L’Occitane trgovinama i web trgovini. Setovi sadrže primjerke poznatog Ženskog rokovnika kojeg Hrvatice obožavaju već 16 godina, naravno u novom i trendy dizajnu za 2024. godinu.

Više informacija potražite u L’Occitane  web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda – Instagramu i Facebooku

Moglo bi vas zanimati i: Za sve vaše najdraže ljude, stigli su slatki L’OCCITANE pokloni koji donose radost

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!