Dermapen – Anti-age tretman čiji su rezultati vidljivi nekoliko dana od tretmana

by Anđela Sabranović

Dermapen je jedan od najpopularnijih anti-age tretmana u svijetu, osim što smanjuje bore, uklanja razne ožiljke i zateže kožu, a ujedno potiče i prirodnu proizvodnju kolagena pa koža postaje vidljivo pomlađena!

Kako bismo postigli optimalne rezultate u pomlađivanju kože, posebno lica, često smo spremni na razne tretmane koji daju brze rezultate. No, dugoročno i najučinkovitije jest priuštiti sebi neinvazivne tretmane bez odlaska ‘pod nož’. U poliklinici Ritz Estetika zahvaljujući najnaprednijoj tehnologiji mogu se obaviti razna nekirurška zatezanja i podizanja lica te hidriranje kože skin boosterima – za vidljivo pomlađivanje lica, dekoltea i ruka u kratkom vremenskom razmaku.

Poticanje prirodne proizvodnje kolagena u koži

Dermapen – jedan od najpopularnijih anti-age tretmana na svijetu koji, osim što smanjuje bore i zateže kožu, istodobno potiče i prirodnu proizvodnju kolagena u koži te ona postaje vidljivo pomlađena. U Ritz Estetici Dermapen tretmane preporučuju raditi jednom mjesečno kroz nekoliko mjeseci, što znači da je sada idealno vrijeme da krenete s njim! Ovim se tretmanom na najbolji način stimulira stvaranje novog kolagena i elastina koji popravljaju razna oštećenja kože. Učinkoviti i precizni uređaj osmišljen je za pomlađivanje lica prirodnim putem jer potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te ujedno zateže i pomlađuje kožu. Primjenjuje se na sve dijelove tijela – lice, vrat, dekolte, šake, nadlaktice, leđa… Rezultati su vidljivi čak i nakon jednog dolaska na tretmana!

Microneedling – moćne i precizne mikroiglice

Ovaj hit tretman još se naziva i microneedling jer se obavlja uz pomoć vrlo preciznih mikroiglica, bez ikakvih kontraindikacija ili komplikacija. Naime, takve mikroiglice zapravo ne oštećuju kožu u doslovnom smislu nego naši živci na njihov podražaj šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i pojačanu proizvodnju kolagena i elastina. Te su mikroiglice izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a u sekundi mogu napraviti i do 1600 mikroskopskih kanala – pa tako, primjerice, za tretiranje cijelog lica može biti dovoljno oko 20 minuta. Microneedlingom se aktivira prirodni mehanizam za samoobnavljanje kože, odnosno koža se potiče da se prirodnim procesom regeneracije sama pomlađuje. Automatizirani pokreti aparata, pri tome minimiziraju bol i neugodu, te osiguravaju brže vrijeme oporavka.

Tretman prikladan za sve tipove kože, čak i onaj najosjetljiviji

Najnoviji  digitalni aparat Dermapen, sa većim brojem tanjih iglica daje najbolje rezultate do sada, uz manji osjećaj nelagodnosti prilikom tretmana. Bezbolan je te stoga prikladan i za osobe najtanje kože. Trenutno poboljšava tonus kože i vidljivo je zateže već nakon samo jednog tretmana. U poliklinici Ritz Estetika preporučuju ga svojim korisnicima jer uz lijepi, prirodni sjaj koji pruža koži, dodatno i sužava pore, te smanjuje hiperpigmentacije uz pomoć snažnog koktela hijaluronske kiseline, antioksidansa, vitamina i peptida. Isto tako djeluje i na duboke ožiljke od akni i raznih trauma kože te strije!

Moglo bi vas zanimati i: Ove maske za kosu možete napraviti doma u svega nekoliko minuta

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!