SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: 20. POKLON – Osvojite tri vrijedna tretmana za lice i tijelo uz koje ćete doista zablistati u novoj godini

by Anđela Sabranović

Kada bismo bilo koga od vas pitali što mu je u životu najvažnije, vjerujemo da bi na vašoj listi prioriteta ZDRAVLJE bilo visoko. Ipak, kada analiziramo vrijeme u kojem živimo možemo primijetiti kako se nikad nije toliko govorilo o zdravlju, a opet kao da nikad nije bilo toliko bolesnih.

Prevencija je ključ zdravlja, a mnogi kao da danas za nju nemaju vremena jer ako promatramo samo jedan svoj dan i zapitamo se što smo to dobro uradili za svoje zdravlje, vjerujemo da nećemo biti ponosni… Ipak u ovaj prosinac ulazimo optimistično sa željom da se fokusiramo na rješenja.

Potaknuti tim razmišljanjem odlučili smo naše VELIKO SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE ove godine posvetiti podizanju svijesti o važnosti fizičkog i mentalnog zdravlja te će svi pokloni biti u skladu s tim.

Sada već tradicionalno tijekom Adventa poklanjamo čak 24 poklona u razdoblju od 01.12. do 24.12. te ćemo na našem Instagram profilu SVAKI DAN U PODNE proglasiti jednog dobitnika, a već u 13 h ćemo pokrenuti novo darivanja. Baš kao prošle godine i ove će JEDNA OSOBA 31.12. dobiti svih 24 poklona!

Slowliving i Bio+Klinik darivanje

Tko ne želi imati zaglađenu kožu lica i izgledati mlađe – ili barem u skladu s onim kako se osjeća? Znamo odgovor. Lijepo je izgledati onako kako želimo i onako kakvima se vidimo. Zato smo posebno sretni što nekome od vas u suradnji s Bio+Klinik kozmetičkim salonima poklanjamo čak tri tretmana uz koja ćete doista zablistati u godini pred nama.

Naime, u sklopu darivanja imate priliku osvojiti sljedeće tretmane:

  • Bio lifting
  • HIFU
  • 2D kriolipoliza dvije regije po izboru

Bio lifting je neinvazivni tretman lica koji se bazira na prirodnoj njezi i na tehnikama istočnjačke kulture. Ovaj tretman je svojevrsni spoj istoka i zapada. Baza je na korejskoj masaži lica i na masaži žadom koje prirodno stimuliraju obnavljanje kože. Bio lifting je kombinacija nekoliko koraka pa tako podrazumijeva ultrazvučno čišćenje lica špatulom, korejsku masažu lica te na kraju radiofrekvenciju.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) nekirurška je i neinvazivna metoda koja pomaže u tretiranju opuštene kože lica i eliminiranju masnih naslaga na nogama, stražnjici i trbuhu. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana pa je zbog svojih izvrsnih rezultata jedna od trenutno najpopularnijih i najpoželjnijih metoda u estetskoj medicini. Ovim tretmanom moguće je postići učinke koje su do sada davali isključivo kirurški zahvati, a HIFU tretman uz sjajne rezultate ne zahtijeva vrijeme oporavka.

2D kriolipoliza je nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga, koja je proglašena glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. Prvenstveno se primjenjuje tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate . Za one koji se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice kriolipoliza je zasigurno pravo rješenje. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnoće: trbuh, bedra, stražnjicu, noge, ruke, leđa.

Kako možete osvojiti ove tretmane provjerite u nastavku.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli slowliving.hr (@slowliving.hr)

Moglo bi vas zanimati i: SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: 19. POKLON – Osvojite kemijski piling kojeg zovu i “Hollywood glow” jer kožu čini čudesnom

Tekst: Slowliving.hr

Foto: Canva

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!