Najdepresivniji dan u godini – zavolite ga ma gdje bili

by Nataša Krstičević
zalando-slowliving

Postoji li itko kome je ponedjeljak omiljeni dan? A tek kad vam kažu da je idući ponedjeljak najdepresivniji dan u godini! Dođe vam da se odmah vratite u krevet i prespavate ga.

No, ako niste među sretnicima koji to mogu napraviti, nema vam druge nego dići se i krenuti u dan. A kad ste već do tu došli, možda je bolje da se potrudite da vam bude potpuna suprotnosti najdepresivnijem danu – ili barem da ne bude potpuno depresivan.

Kako ćete zavoljeti ponedjeljak koji vreba? Evo kako!

Kvačica uz želju

Ponedjeljak označava početak, pa zašto vi ne biste započeli s nečim što vam je na popisu želja i stavili kvačicu pored jedne od njih? Možda je vrijeme da kupite onu torbicu koja vas već duže vrijeme gleda, toliko da vam stalno iskače u oglasima. Počastite se jer – ponedjeljak!

Samo vaša playlista

Monday blues? Jedini blues koji trebate je onaj koji će svirati samo za vas iz vaših novih slušalica, u sklopu genijalne playliste koju ćete danas imati na repeatu.

Luda shopping zabava

Nađite se s najdražim prijateljem ili prijateljicom, pa se zajedno okušajte uz outfit challenge-u. Smišljajte kombinacije koje biste mogli nositi u raznim prigodama. Tko će pobijediti? Zar je bitno? Sve što vam je potrebno za ovaj izazov imate na Zalando.hr, a tko zna, možda usput i baš tako stavite kvačicu uz neku želju…

Na plaži ili doma

Neki poznati influenceri već su spremni za najdepresivniji dan, na svoj način. Marko Medić ponedjeljak će uljepšati planiranjem odlaska na Šri Lanku i istraživanjem plaža na kojima će uskoro učiti surfati.

Sličan plan imala je i slovenska pjevačica Gaja Prestor, koja je još i bolje prošla, pa će se na najdepresivniji dan u godini sunčati na nekoj od plaža na Tajlandu. Daleko od depresije, definitivno!

Možda niste u blizini neke egzotične plaže, ali to ne znači da morate biti depresivni! Iskoristite neke od prijedloga i taj će ponedjeljak brže proći.

Tekst: Promo

Foto: Canva

Možda će vam se svidjeti