Lancôme predstavlja novu suradnju s najpopularnijom luksuznom kolekcionarskom igračkom

by Anđela Sabranović

U 2022. brend Lancôme ostvaruje kreativnu suradnju s jednom od najpopularnijih luksuznih kolekcionarskih igračaka: lutkom Bearbrick™. Moramo priznati kako smo se malo zaljubili u netipično izdanje u kojem dolazi serum Advanced Génifique x Bearbrick. Inače, ovo je najpoznatiji Lancôme serum za kožu zdravog i mladolikog izgleda, koji sada dolazi u ovom ekskluzivnom limitiranom izdanju.

Baš kao i igračka Bearbrick koja je prošla nestašnu preobrazbu, limitirano izdanje bijele bočica Lancôme seruma išarano je ružem odvažne nijanse umjesto umjetničkim sprejem ili kistom. Simboli brenda: logotip Lancôme, ruža i slovo Ô u nazivu interpretirani su na nov način s pomoću pomalo izazovne estetike grafita. Prikaz lutke na pakiranju obogaćen je crtežom usta i oka, kao i motom Call Me Happy, čime se dočarava krajnja zaigranost u samoj srži suradnje.

Što se tiče oličenja zaigrane strane ljepote, ne postoji nitko bolji od Lily Collins, glumice koja u svaku svoju ulogu unosi veselje. Lily Collins i njezin najbolji prijatelj iz svijeta ljepote svakodnevno dijele iskreno veselje sa svima oko sebe.

Uvijek volimo vidjeti bočice omiljenih proizvoda u novim i zabavnim izdanjima tako da jedva čekamo vidjeti ovaj serum u svojoj skincare kolekciji.

Više nego ikad, vaši najmiliji zaslužuju izuzetno. Poklonite im nezaboravan poklon uz Lancôme.hr.

Iskoristite i nevjerojatnu ekskluzivnu Black Friday ponudu s 30% popusta na sve narudžbe u tjednu od 21.-27.11.2022., a uz prijavu na newsletter čekaju vas i VIP pogodnosti!*

Moglo bi vas zanimati i: Što je uopće sreća? Ono što vas potiče da kažete: „Da, La Vie est Belle.”

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!