Jeste li čuli za Cidrani? Upoznajte hrvatski brand čiji su proizvodi ključni za jak imunitet i snažan organizam!

by Vjera Pađen

Nika Pintar i Bruno Balen, osnivači su hrvatskog startupa Cidrani, a na stolove diljem Hrvatske, ali i izvan nje, donose domaće proizvode čija snaga se krije upravo u enzimima, probioticima i raznim mikronutrijentima koji su ljekovite domaće proizvode čija snaga leži u probioticima, enzimima i mikronutrijentima, ključnima za dobar imunitet i snažan organizam.

Vjerujemo u novi svijet u kojem ljudi žive 200+ godina, ispunjeni, kreativni i zdravi, u skladu s prirodom i tehnologijom
– Nika i Bruno, osnivači Cidrani koncepta

Cidrani je pokrenut s misijom razbuđivanja dosadašnje wellbeing scene, a sami osnivači, Nika i Bruno navode da žele postaviti nove standarde u području zdravlja i zdrave prehrane, kreativnosti i dugovječnosti. Vizija Cidranija je da od svake hrane napravi superhranu, a o njihovim proizvodima ste zasigurno već čitali.  Kroz Cidrani potiču implementaciju zdravih navika u svakodnevicu i šire svoje znanje o tradicionalnim načinima pripreme hrane (poput fermentacije, klijanja i namakanja) svojim društvenim mrežama. Na tržištu su se prošle godine predstavili svojim craft octom, a mi vam u nastavku donosimo njihove proizvode koje morate probati. Baš kao što i navode na svojoj web stranici, snažan imunitet rađa se u trbuhu, a uz ove proizvode jak imunitet i zdrav organizam su zagarantirani.

Cidrani Original – craft jabučni ocat koji sadrži wild mother kulturu

Cidrani Original je organski jabučni ocat koji u sebi skriva ono najbolje od prirode. Ovaj premirum proizvod savršen je za osobe koje znaju da zaslužuju samo najbolje i kad je u pitanju njihovo zdravlje ne pristaju na kompromise. Budući da se do njega dolazi specifičnim procesom divlje fermentacije, on je bogat dobrim bakterijama, enzimima i nutrijentima koji blagotvorno djeluju na vaš probavni sustav.

Za ovaj proizvod njegovi kreatori kažu da je puno više od samog octa i da je jedan od najjačih saveznika na putu do zdravijeg i sretnijeg života. On krije mnoge dobrobiti, a neke od njih su:

  • poboljšava san i čini ga boljim i kvalitetnijim
  • pomaže kod mršavljenja i kod alkaliziranja ogranizma
  • pospješuje zdravlje probave jer je bogat enzimima i raznim nutrijentima.

Niksen Cold Brew Coffee – prva instant cold brew kava u Europi

Ovo je prva instant kava u Europi topiva u hladnoj vodi, a snažna je poput,1,5 espressa. Iako se pije hladna, zagrijati će vas njeni okusi čokolade i karamele, zbog čega nema potrebe dodavati šećer. Ova kava specifična je jer se može napraviti bilo gdje i bilo kada – nema potrebe za kuhanjem vode. Lagane je teksture i ova 100% arabika vam zasigurno neće teško pasti na želudac. Ova kava je do 70% manje “kisela” od toplih kava, praktična je za upotrebu i napunit će vas energijom, te vam uštediti vrijeme.

Cidrani Wild Mother Kombucha Creativity

Kombucha je fermentirani napitak čija je osnova scoby – simbiotička kultura bakterija i kvasaca. Od davnina je kombucha poznata kao kraljica zdrave probave. Cidrani je prvi u svijetu predstavio instant kombuchu, koncentrat fermentiranog napitka u praktičnom pakiranju za dnevnu dozu dobrih bakterija.  Neke legende kažu da kombucha potječe iz drevnog Kineskog Carstva, iz doba dinastije Qin kada je vladao car Qin Shi Quang. Njegovi alkemičari navodno su stvorili taj čarobni “čaj dugovječnosti” u potrazi za napitkom besmrtnosti. Kroz povijest se kombucha povezivala sa kraljevskim obiteljima, ratnicima i vođama koji su bili u konstantnoj potrazi za zdravljem njihove probave, dugim životom i jakom energijom. Navodno su i japanski samuraji stalno sa sobom nosili kožne bočice u kojima se nalazio fermentirani čaj za elan i izdržljivost.

Cidrani X Slowliving darivanje

Od utorka, 24. kolovoza 2021. godine na našem Instagramu moći ćete sudjelovati u darivanju koje smo osmislili u suradnji sa Cidranijem. Darujemo vas sa jednim Cidrani paketom koji zadrži Cidrani Original, Niksen Cold Brew Coffee i Cidrani Wild Mother Kombucha Creativity. Ukupna vrijednost paketa je 357,40 kn.

Darivanje traje od 24.8 do 27.8 a sve što trebate učiniti je:

  1. Pratiti Slowliving.hr Instagram profil
  2. Pratiti Cidrani Instagram profil
  3. U komentaru označiti prijatelje za koje mislite da bi voljeli sudjelovati u darivanju.

Sretno svima!

Tekst: Slowliving.hr

Foto: Cidrani/Niksen privatna arhiva

Možda će vam se svidjeti