Imate dugu kosu od koje vam je dodatno vruće? Ove frizure ćete obožavati

by Anđela Sabranović

Jako puno žena voli nositi svoju kosu raspuštenu, sve dok ne dođu visoke temperature kada messy pundža izgleda kao jedino logično rješenje. Iako je i ona često dobar izbor, tu su i druge, kreativnije frizure uz koje ćete jednostavnije podnijeti ove vrele dane. Samo dodatak jedne marame ili pletenica doista mogu u trenutku izmijeniti cijeli izgled i dati vam onu dozu posebnosti koja će se tako dobro uklopiti u sva vaša ljetna izdanja.

Inspiracija vas čeka u nastavku.

Pletenice u pundži

Pletenice su dobra opcija za frizure tijekom cijele godine, ali tijekom ljeta posebno volimo kada su pomalo “neuredne” jer je ležeran stil posebno karakterističan za vruće ljetne dane. Pletenice volimo povezati u pundžu tako da nam kosa ipak bude koliko, toliko ukroćena jer nitko ne voli na temperaturama preko 30 stupnjeva dodatnu toplinu koju raspuštena kosa stvara.

Marame kao dodatak frizuri

Marame u kosi će podići svako vaše izdanje na jednu novu razinu jer su jednostavno neizmjerno šarmantne. Možete ih nositi kao dodatak pundži ili upletene u svoje pletenice. Koji god vaš odabir bio, nećete pogriješiti.

Rep

Klasični rep za mnoge dame i nije baš najzabavnija frizura, ali kada mu samo dodate nekoliko gumica, možete dobiti jednostavnu, ali neobičnu frizuru koja će biti zahvalna i za nošenje po najvišim temperaturama. 

Nadamo se da smo vas inspirirali za ljetne frizure koje ćete uživati nositi tijekom vrelih dana pred nama.

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Pinterest

Moglo bi vas zanimati i: Valovi u kosi – frizura za kojom žudimo, a nije ju teško napraviti

Možda će vam se svidjeti