5 ideja za zdravi obrok koji možete ponijeti na posao

by Anđela Sabranović

Novi radni tjedan je pred nama i jako je važno napraviti plan prehrane na poslu jer je to jedina garancija da ćete ovaj tjedan zapravo i uspjeti održati obećano sebi i napokon se hraniti zdravije. Nije lako smisliti zdravi obrok za posao, pa ćemo vam mi pomoći.

Jako je važno da vjerujete u sebe jer ako sumnjate doista su male šanse da ćete uspjeti hraniti se zdravo. Kako biste uspjeli biti disciplinirani, najprije se zapitajte zašto se želite hraniti zdravije. Nekome je motivacija dobar izgled, nekom pak zdravlje ili energija potrebna za produktivan radni dan. Kada imate definirane razloge, vrijeme je za kuhanje.

U nastavku smo izdvojili 5 ideja za jednostavan i zdrav obrok za posao.

Krekeri od sjemenki

Krekeri su uvijek dobra ideja jer ih možete kombinirati na mnoštvo različitih načina. Uz njih na posao možete ponijeti primjerice sirni namaz i povrće, a bit će odlični i u kombinaciji s maslacem od kikirikija i bananom. U nastavku pogledajte recept za odlične krekere.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate (@kate_homecooking)

Integralna tortilja s lososom

Tortilje obožavamo jer nam pružaju mnoštvo mogućnosti za različita punjenja. Možete pustiti mašti na volju ili pak možete slijediti recept koji smo izdvojili u nastavku. U svakom slučaju integralne tortilje su odličan zbog kojeg ćete se posebno radovati pauzi na poslu.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Fitness Geek (@fitness.geek_)

Quinoa salata s dresingom od avokada

Ovo je jelo koje nas je osvojilo na prvi pogled i jedva čekamo probati ga. Možete ga napraviti za ručak, a ostatke ponijeti kao izuzetno zdrav i hranjiv obrok na posao.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zdravi I Fit – Recepti By Tina (@zdravi_i_fit_recepti_by_tina)

Štapići sa sirom i špinatom

Ovo je također jelo koje možete pripremiti za ručak, a onda iskoristiti i za obrok na poslu. Kombinacija špinata i sira je jako ukusna, hranjiva i zdrava. Što više poželjeti?!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela & Dragana (@recepti_za_srecu)

Domaće energetske pločice

Za dane kada nemate vremena i nastojite odabrati nešto što će vam brzo dati potrebnu energiju, pripremite domaće energetske pločice. Jako ih je jednostavno napraviti, a uvijek ih je korisno imati u torbi. 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dubravka Bojić (@dudabojic)

Moglo bi vas zanimati i: Zdrave grickalice za večer ispred TV-a

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Unsplash, Instagram

Možda će vam se svidjeti