Srce Zagreba obasjalo je toskansko sunce i miris kave

by Nataša Krstičević
de'longhi

Kap mode, kap najfinije talijanske kave – tako je osmišljen projekt Atelier koji je u fokus ponovno vratio uživanje u malim užicima koji život znače, poput modne revije i šalice omiljenog napitka od kave. U Atriju Klovićevih dvora održana je, naime, prava modna poslastica – modna revija na kojoj su svoje raskošne modne vizije predstavili dizajneri iz regije, uz posebne goste iz Italije. Ono što je dodalo poseban toskanski šarm su profinjeni napitci i kokteli od kave s potpisom De’Longhi aparata.

Visoka moda i doživljaj talijanskog bistroa

U skladu sa samom temom, poznati talijanski brend aparata za kavu De’Longhi, poznat po svojim „svestranim čarobnjacima“ za izradu besprijekornih napitaka od kave, modni je doživljaj popratio šarmantnim kutkom za kavu koji je Zagreb prekrio opijajućim mirisnim pokrivačem luksuzne kave.

Crveno za strastvenu Toskanu

Inspiriran Toskanom, događaj je bio prošaran crvenom bojom koja predstavlja strast, eleganciju i ultimativnu ženstvenost. Neodoljive terase kafića, vibrantne arome De’Longhi kave, očaravajući dvorci, parkovi, vinogradi, čempresi i lavanda samo su neki od motiva koji podsjećaju na Toskanu, okupanu romansom i suncem koje opija.

De’Longhi aparati ostavili su svoj potpis

U dva dana modnih revija platforme Atelier u Klovićevim dvorima, posjetitelji su imali priliku iskušati najfinije napitke i koktele s potpisom De’Longhi, i vratiti život začaranom Gornjem gradu koji je poslužio kao fantastična kulisa za ovu talijansko-hrvatsku suradnju.

Uz šalicu De’Longhi kave i revije slavnih imena hrvatske i talijanske modne scene, senzacija na Gornjem gradu osvojila je i najzahtjevnije.

Tekst i foto: PR

Možda će vam se svidjeti