Prekrivanje, prirodno samotamnjenje i hidratacija u jednom proizvodu

by Anđela Sabranović

Što kada biste morali pristati na život sa samo jednim proizvodom koji vam treba osigurati savršenu hidrataciju, prekrivanje i samotamnjenje, ali na potpuno prirodan način? Sasvim sigurno biste pomislili kako je nemoguće sve to postići bez najmanje 3 vrhunska proizvoda. Mi bismo se vrlo vjerojatno složili s vama da nismo otkrili čudesnu Pro Melanin liniju od NovExpert-a.

Ova linija se sastoji od anti-age toniranih krema koje pružaju bogatu njegu, odlično prekrivanje, a uz sve to pomažu održavanju preplanulog tena tijekom cijele godine.
Postoje dvije nijanse, jedna je prilagođena svjetlijoj koži i naziva se “Ivory radiance” dok je druga idealna za tamniju kožu i simbolično se zove “Golden radiance”.

Karamel krema izuzetno učinkovito uklanja znakove starenja, a to radi na inovativan način jer sadrži hijaluronsku kiselinu koja je dobivena na prirodan način.
Obogaćena je prirodnim tvarima poput nježnih reflektora svjetla, fitokromičnih pigmenata koji potiču stvaranje prirodnog melanina za blistav i zdrav ten.
Zahvaljujući kokos maslacu, kompleksu polisaharida, ulju noćurka, biljnom glicerinu i gelu aloe vere koža dobiva potrebnu hidrataciju.

Ova krema će biti idealna za osobe koje imaju tanku i prozirnu kožu, kožu s kapilarima, kuperoznu koža, kožu s nepravilnostima te kožu koja ne podnosi sredstva za samotamnjenje sa DHA.

Iako je idealna za sve tipove kože, posebno će je voljeti osjetljiva koža sklonu alergijama jer je 100% hipoalergena. Poznato je kako osobe s osjetljivom kožom inače teško podnose proizvode za samotamnjenje te je ova krema koja je istovremno i nježna i snažna doista jedinstvena na tržištu.
Ako volite prirodan izgled kože na kojoj se ističe isključivo prirodan i zdravi sjaj ovo je krema koju ćete obožavati.
Stručnjaci iz NovExpert-a savjetuju da nanosite malu količinu kreme i to tako što ćete je laganim dodirima nanijeti od čela prema sljepoočnicama. Idealno vrijeme za početak korištenja ove kreme je s 28 godina.

Dokaz o djelovanju

Svi mi volimo znati kakva su iskustva drugih kada su u pitanju kreme koje nanosimo na lice. Sigurno će vas kao i nas razveseliti informacija kako je krema s karamelom testirana na 50 žena koje su je koristile tijekom 28 dana.
Sve su potvrdile kako im je površina kože zaglađena što ni ne čudi jer krema sadrži zaštićeni kompleks anti-age učinak koji je ekstrahiran iz alge i iz šećera u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom.

Poznato je kako NovExpert nikada nije zagovarao nanošenje slojeva kozmetike jedan na drugi, a ovim proizvodom su svima nama omogućili da doista u samo jednom proizvodu nađemo sve što nam je potrebno.
Pisali smo o prednostima života s manje i ova krema je definitivno proizvod koji je potvrdio da je kvaliteta uvijek iznad kvantitete.

Moglo bi vas zanimati:Njega i zaštita kose u vrijeme predblagdanskog stresa – kako ju njegovati?

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: novexpert.hr; istockphoto

Možda će vam se svidjeti