Ovi zeleni darovi iz Melvite donose raskošnu njegu koja izmamljuje osmijeh

by Anđela Sabranović

Melvita, francuski brend organske i prirodne kozmetike, osmislio je eko koncept posebne brige o sebi, svojim bližnjima i prirodi. Ova profinjena kozmetika podsjeća na vrijednost poklanjanja kvalitetnih proizvoda za njegu lica, tijela i kose, u koje je utkano ono najbolje I najučinkovitije iz prirode, dragocjeni eliksiri koji ne sadrže štetne sastojke štetne za zdravlje i blagi su prema prirodi. Poruka je jasna: važno je biti nježan, pažljiv i odgovoran čak i kroz svakodnevne rituale njege. Misliti zeleno nije samo trendovska stvar, iako je moderno. Misliti zeleno je kultura pažnje i osviještenosti.

Razlog zbog kojeg ljudi vole poklanjati pomno birane darove jest taj što vjeruju da će time usrećiti drugu osobu i dodatno se povezati s njom – i to ne samo romantično! To može biti još čvršće prijateljstvo, mentorstvo i profesionalni odnos pun uvažavanja. Ljepota je u dijeljenju radosti i pažnje koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ponekad je važno i sebe nagraditi, kako bismo se podsjetili na osobne uspjehe, trud i zalaganje kojima se iz dana u dan, tijekom cijele godine trudimo biti bolje i produktivnije osobe.      

Black Friday donosi zelene pogodnosti

Sada je pravo vrijeme za posvetiti se biranju predivnih poklona u koje je utkana Melvitina filozofija. Povodom Black Fridaya, uz odabir omiljenih proizvoda zelene kozmetike u vrijednosti od 200 kn/26,54 €, ostvarujete popust od 20 % na sve iz Melvita web trgovine.

Blagdanskom ugođaju posebno će doprinijeti božićni setovi u raskošnom duhu

Black Friday Beauty Box, Poklon-set hidratantna ruža, Poklon-set Iznimni zlatni ritual za tijelo ili Set prirodne kozmetike, samo su neki od poklona koji u sebi nose mirisni šarm prirode.

U raskošnim poklon kutijama Melvita je za svakoga kreirala set koji izmamljuje osmijeh. Bilo da među svojim prijateljicama imate ljubiteljice suhih ulja ili one koje obožavaju nježnost cvjetnih vodica na licu, u blagdanskim setovima, za svaku je ubačena mala čarolija koju će obožavati. Razmišljate li o darivanju kolegica s posla simboličnim poklonima za njegu lica i tijela, potražite set prirodne kozmetike koji će ih razveseliti. Ili od njihovih omiljenih beauty čarobnjaka, kreirajte personalizirani set kojim ćete poručiti da pamtite detalje i da ih jedva čekate razmaziti.

Pratite Melvitu na njihovoj službenoj web stranici te na društvenim mrežama, Facebook i Instagram.

Moglo bi vas zanimati i: Zašto u svoju rutinu uvesti mindfulness pristup njezi kože?

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti