Zaljubili smo se u ovaj apartman na Šolti

by Anđela Sabranović

Jedno od mjesta u Hrvatskoj koje je unatoč turizmu u potpunosti sačuvalo svoju autentičnost je otok Šolta. Šolta vjerno čuva onaj starinski dalmatinski šarm i kao da odolijeva vremenu i bilo kakvim nametnutim promjenama. Ako kojim slučajem do sada niste posjetili ovaj čudesni otok, krajnje je vrijeme za to. Vjerujte nam na riječ!

Iako je otok neminovno čudesno mjesto, centar ovog članka je jedan predivni apartman na Šolti čiji interijer na Instagramu već duže vrijeme zaljubljeno gledamo.

U ovom slučaju vrijedi ono da slika vrijedi više od tisuću riječi te u nastavku dijelimo s vama neke od prizora i zapravo vas vodimo u malu virtualnu šetnju. Uživajte!

Apartman na Šolti s interijerom iz snova

Dnevni boravak

Dnevni boravak je središte svakog doma jer je to mjesto gdje se obitelji najčešće druže. U ovom domu nas je osvojio kameni stol, ali i dekorativne niše u zidu su ono što je po nama značajno podiglo cijeli prostor. Uz dekoracije postigao se sofisticirani izgled koji teško da bi ikad mogao postati dosadan.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli T&T (@t.t._home_style)

Blagovaonica

Središte blagovaonice su jednostavne drvene stolice i veliki okrugli drveni stol. Moramo vam priznati kako nas je oduševila cijela ova postavka stola sa slike u nastavku jer se sve tako dobro ljubi uz laneni stolnjak, zlatni pribor i grančicu masline. Ipak, najbolji dio cijele priče je pomisao na objed s ovakvim pogledom na more.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli T&T (@t.t._home_style)

Kuhinja

Crne kuhinje nisu čest izbor, ali kada vidimo ovu sliku pomislimo da bi trebale biti. Tako se dobro slažu zlatne ručkice s crnim frontama uz mramorne ploče. Otvorene mramorne police su još jedan detalj koji definitivno podiže cjelokupni dojam.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli T&T (@t.t._home_style)

Spavaća soba

Zamislite samo buđenje s ovim pogledom? Iskreno od ovog pogleda mi jedva vidimo detalje u sobi, ali kada obratimo pozornost na njih vidimo kako je jednostavnost često najbolja. Jednostavno bež uzglavlje se tako lijepo uklopilo uz lampe jednake boje, a drveni noćni ormarići su zaduženi za toplinu koju u trenutku unesu u prostor.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli T&T (@t.t._home_style)

Hodnik

Hodnik se tako dobro uklopio u ostatak interijera, a njegovo središte je predivna komoda s ratan mrežom koja je veliki trend u namještaju posljednjih godina. Uz jednostavne minimalističke vaze sa cvijećem postigao se potpun dojam.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli T&T (@t.t._home_style)

Nadamo se kako ste i vi poput nas uživali u ovim prizorima koji definitivno bude inspiraciju.

Moglo bi vas zanimati i: Savršen ljetni bijeg: Top 5 mjesta za posjetiti ako ljetujete u Šibeniku

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: @t.t._home_style

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!