Top frizure sa šiškama koje će biti must have ove sezone

by Vjera Pađen

Šiške su odličan način kako osvježiti izgled i dodatno naglasiti crte lica. Prije konačne odluke posavjetujte se sa svojim frizerom, kako biste bili sigurni da ste odabrali najbolju opciju obzirom i na teksturu i gustoću vaše kose, ali i oblik vašeg lica. Mi smo u nastavku izdvojili nekoliko trendi prijedloga koja potiču da kosu sušite na prirodan način, a za stiliziranje nećete morati odvajati puno vremena. 

French girl šiške

Riječ je o bob frizuri najčešće dužine do linije čeljusti koja dolazi u duetu sa šiškama koje sežu do linije obrva.
Ovaj bob bio je popularan u devedesetima, a danas je french bob prepoznatljiv po blunt’ vrhovima, dodatnoj teksturi i ‘beach’ valovima.

 

Šiške s razdjeljkom na sredini

Duge šiške razdvojene razdjeljkom na sredini, poznate i kao curtain bangs popularnima je učinila Brigitte Bardot, a desetljećima kasnije omiljen je odabir dama s gustom kosom. Uz to ležeran su način kako lijepo uokviriti lice, budući da se stapaju sa kosom i instant će unijeti promjenu u hairstyle rutinu.

Šiške u stilu 70-ih

Ono što ovaj tip frizure čini specifičnim upravo je način šišanja šiški. Naime, one su u centralnom dijelu nešto kraće, dok su krajevi nešto duži i stepenastije ošišani. Blago se odižu od čela te kreiraju volumen.

Kratke (ali baš KRATKE) šiške

Ova frizura brzo će postati vaš zaštitni znak i alat uz koji ćete se istaknuti.

 

 

 

 

Moglo bi vas zanimati: Makeup greške koje biste trebali prestati ponavljati

 

 

 

Tekst: V.P.

Foto: Pinterest

Možda će vam se svidjeti