SLOWLIVING VIKEND DARIVANJE: Osvojite pedikuru i trajni lak u kozmetičkom studiju Kriss

by Vjera Pađen

Proljeće nam je odavno stiglo, iako temperature kažu drugačije. Ljeto nam se bliži i savršeno je vrijeme za makover. Nakon makeovera, koji nam je većini nakon ovih hladnijih dana potreban sigurno ćete se osječati opuštenije, obnovljeno i biti ćete spremni dočekati tople i sunčane dane.

Upravo zato smo za vas, naše drage čitateljice pripremile darivanje. U suradnji sa kozmetičkim studiom Kriss jednoj od vas poklanjamo pedikuru i trajni lak uz poseban tretman stopala jer vi to zaslužujete!

Pedikura kao neizostavni beauty ritual kojeg volimo

Naša stopala možda su bila zanemarena tijekom zimskih mjeseci no dolaskom ljepšeg vremena posvetit ćemo im i više pozornosti. Vjerujemo da vas veseli otvorena obuća – svaka od nas imanekoliko komada koje jedva čeka obući i za kojima čezne čitave zime. Ipak, prelazak na otvorenu obuću znači i dodatna njega.

Popravite svoje raspoloženje i uzmite malo vremena za sebe. Ispravna njega stopala osvježit će vaša stopala i pridonijeti svilenkastom osjećaju. Specijalnim pokretima masaže i izuzetnom kvalitetom proizvoda za njegu stopala vaša stopala postat će glatka i spremna za otvorenu obuću.

SLOWLIVING X KRISS GIVEAWAY

 

Jedna sretnica ima priliku osvojiti pedikuru i njegu stopala u kozmetičkom studiju Kriss. To uključuje tretman stopala, pedikuru te trajni lak u boji po vašem izboru. Sve što trebate napraviti kako biste osvojili ovaj tretman:

  1. Pratiti @slowliving.hr Facebook profil
  2. Pratiti @kozmetickistudiokriss Facebook profil
  3. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja posebno razveselio pedikuri

Igramo se na našem Facebook profilu do ponedjeljka, 10. svibnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnu dobitnicu. Sretno!

 

Tekst: Slowliving.hr

Foto: Kriss kozmetički studio, Canva, Pinterest

 

Možda će vam se svidjeti