Puder koji daje duplu dozu samopouzdanja: tekući puder u koji ćete se zaljubiti

by Vjera Pađen

Rijetko koji kozmetički proizvod osvojit će vas na prvu, uvijek je potrebno vrijeme prilagodbe i pozornosti – ali s ovim puderom to nije tako. Tekući puder je sastavni dio svakog make up-a i stvarno mora biti besprijekoran na našoj koži kako bi nastavili dalje s nanošenjem šminke. Dobra podloga je više od pola posla, a samopouzdanje koje dobijemo nanošenjem samo osnovnog, u ovom slučaju tekućeg pudera je neopisivo. U današnje vrijeme ima raznih vrsta i imena u svijetu pudera, ali ovaj je nešto posebno – zašto je tome tako? Saznajte u nastavku!

Mnogi proizvodi danas grade podlogu našem licu kada govorimo o make up-u, ali najvažnija uloga i dalje pripada njegovom veličanstvu – tekućem puderu. Od početka naše “vizažističke karijere” isprobale smo sigurno na desetke pudera s cilje pronalaska pravog za naš tip kože. Izleti sa raznim nijansama pudera koje nam ne odgovaraju, ali i teksturama koje nam dodaju godine i uz koje ne izgledamo onako kako smo željele događale su se svakoj od nas. Srećom, tehnologija je doživjela svojevrsni napredak pa nam je omogućila lakši pronalazak pudera. Već u par klikova danas se možemo informirati o sastojcima pojedinih pudera i o njihovoj formuli, stoga unaprijed možemo znati je li određeni tekući puder za nas i kako utječe na našu kožu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANE IREDALE HRVATSKA (@janeiredalehrvatska)

Posljednjih godina mineralni make up zauzima mjesto na sve više polica ormarića sa šminko, vjerojatno zato jer se radi o boljoj i zdravijoj varijanti za vašu kožu, a sigurni smo da prave obožavateljice mineralne kozmetike već posjeduju jane iredale tekući puder – Beyond Matte Liquid Foundation. U tom puderu spojene su najbolje gormule i karakteristike mat pudera i dodani nježni i hranjivi biljnim sastojcima koji djeluju blagotvorno na vašu kožu.

Što je tako posebno kod jane iredale Beyond Matte Liquid Foundation?

Brend ga je predstavio kao mineralni tekući puder sa matirajućim efektom. Ovaj tekući puder ima multifunkcionalan učinak jer ujednačava naš ten, te ga priprema i korigira. Sadrži pigmente koji se postupno apsorbiraju i prilagođavaju svakom tenu, postojan je i lagan. Ima srednju do visoku prekrivnu moć i ako ga koristite, nema potrebe za dodatnim fiksiranjem i setiranem pudera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANE IREDALE HRVATSKA (@janeiredalehrvatska)

Ovaj tekući puder eliminira masnoću s površine vaše kože i ten čini mekim i zaglađenijim. Dostupan je u 13 nijansi, stoga vjerujemo da ćete pronaći neku za sebe. Dermatološki je testiran, ne začepljuje pore, a bitno je naglasiti i da ne sadrži parabene i umjetna bojila. S ovim puderom nećete pogriješiti čak i ako imate najosjetljiviju kožu.

jane iredale x slowliving instagram darivanje

Na našem instagram profilu pripremili smo vam darivanje! Jednog čitatelja ili čitateljicu nagradit ćemo sa jane iredale Beyond Matte Liquid Foundation tekućim puderom. Ovaj multifunkcionalan puder brenda jane iredale priprema, korigira i ujednačava ten. Sigurni smo da biste ga voljele imati u svojoj torbici ili ormiću, a jednom sretniku ili sretnici će to uspjeti.

Sve što je potrebno napraviti je:

  1. Pratiti @slowliving.hr Instagram profil
  2. Pratiti @janeiredalehrvatska Instagram profil
  3. U komentarima označi osobe za koje misliš da bi voljele osvojiti ovaj puder

Igrati se možete ispod ove objave:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by slowliving.hr (@slowliving.hr)

Igramo se do utorka, 15. lipnja 2021.,kada ćemo izvući sretnog dobitnika ili dobitnicu. Sretno svima!

Tekst: Slowliving.hr

Foto: Jane Iredale instagram, Pinterest

Možda će vam se svidjeti