Prozirni eyeliner – TikTok trend o kojem svi pričaju

by Anđela Sabranović
prozirni eyeliner

Da, dobro ste pročitali, prozirni eyeliner. Sada se sigurno pitate ono što smo se i mi odmah zapitali… Pa koja je njegova svrha, ako je proziran?!
E pa kao što je posljednjih godina cilj polako, ali sigurno postao nositi make up, ali izgledati prirodno kao da ga nemamo, tako je i cilj ovog Tiktok trenda istaknuti oči, ali na način koji neće biti toliko očit.
Tiktok je postao platforma na kojoj make up i skin care entuzijastice rado dijele zanimljive i često neobične savjete. Jako puno njih se pokazalo kao doista učinkovito tako da smo se počeli i radovati isprobavanju različitih trendova.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli May/Tahmina (@maytahmi)


Ovaj video u kojem je prikazano nanošenje prozirnog tuša na TikTok-u ima više od 1,3 milijuna pregleda.
Iza videa stoji vizažistica May Akhtar koja je inače poznata po smjelim make up izdanjima koje karakteriziraju jarke boje.
U videima koje dijelimo s vama možete vidjeti da vam je za efekt prozirnog tuša potreban samo dobar korektor. Nećete čak trebati ni koristiti sjene, a dobit ćete prirodno, suptilno naglašene oči.
Vizažistica koja je kreirala ovaj look, opisuje ga kao korak koji može u potpunosti zamijeniti klasični tuš u vašoj kozmetičkoj torbici.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli **✿❀ lena ❀✿** (@lenkalul)

Što reći, osim jedva čekamo isprobati!

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Instagram, highxtar.com

Moglo bi vas zanimati i: Za vrele ljetne večeri biramo lagani make up i neizbježni bronzer

Možda će vam se svidjeti