Više od snijega volite more? Ovi hoteli su idealan izbor za obitelj

by Anđela Sabranović

Jednom kada postanete roditelj, vaši zahtjevi kada su putovanja u pitanju se potpuno mijenjaju pa vam tako postane jako važno da je smještaj koji birate prilagođen djeci. Hrvatska je iz godine u godinu bogatija smještajima koji su posebno osmišljeni kako bi obiteljski odmor bio nezaboravan kako za roditelje tako i za djecu.

Istražili smo ponudu i pronašli neke hotele koje će vaša djeca obožavati. Tek kada budete sigurni da se oni zabavljaju, moći ćete se potpuno opustiti i doista napuniti baterije. Pa krenimo!

Family hotel Amarin, Rovinj

Obiteljski hotel Amarin nalazi se 4 km od centra Rovinja. Idealan je za roditelje s djecom jer nudi moderna igrališta, razne sportske aktivnosti za sve uzraste te posebno osmišljene klubove za bebe i tinejdžere, kao i mini klub.

Hotel Valamar Meteor, Makarska

Hotel Valamar Meteor je potpuno renoviran i nalazi se u slikovitoj Makarskoj te nudi elegantno uređen smještaj i ekskluzivan restoran. Nalazi se odmah poslije mora u samom centru Makarske. Potpuno je prilagođen djeci, pa čak i onoj malo starijoj jer ima igraonicu sa širokim izborom igara i game room sa svim mogućim konzolama. Ovaj hotel je otvoren tek od travnja, ali možete već sada planirati i proljetni odmor.

Park Plaza Belvedere Medulin

Hotel Park Plaza Belvedere u Medulinu je savršena oaza za parove i obitelji s djecom. Nalazi se na svega nekoliko koraka od plaže i nekoliko minuta hoda od Medulina.

Istra Premium Camping Resort, Poreč

Na romantičnom poluotoku okruženom otočićima nedaleko od Poreča, nalazi se Istra Premium Camping Resort. Uronjen u more u blizini male marine i šarmantnog mjesta Funtana, ovaj prvoklasni camping resort pruža neprocjenjiv osjećaj mira i autentični duh Mediterana. Sadržajima je potpuno prilagođen mališanima. Ovaj resort je također otvoren od travnja.

Sigurni smo da ćete uživati što god da odaberete. Obiteljsko vrijeme nam svima doista treba biti prioritet jer se od svakodnevnih obveza nekad doista teško unijeti i kvalitetno provesti vrijeme zajedno.

Moglo bi vas zanimati i: Joga retreat je ono što nam treba!

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Booking

Možda će vam se svidjeti