Koji je vaš tip kože, kako ublažiti akne, što jesti za zdravlje kože i kose? Na ova pitanja odgovaraju stručnjaci na četiri lokacije u Zagrebu i Velikoj Gorici

Sljedeća dva vikenda na sva pitanja i nedoumice o stanju kože te  pravilnoj njezi kose i vlasišta odgovaraju poznati stručnjaci na čak četiri lokacije u Zagrebu i Velikoj Gorici

by Anđela Sabranović

Koji je moj tip kože? U kakvom stanju je moja koža lica? Kako odabrati čistač, serum i kremu koji će mi odgovarati? Kako ublažiti simptome rozaceje i pojavu akni? Zašto redovito i pravilno štititi kožu od sunca te što piti i jesti za zdrav organizam, blistavu kožu i kosu? Ako ne znate odgovor na ova i mnoga druga pitanja ili imate bilo kakve nedoumice kada su koža lica i tijela te njega vlasišta i kose u pitanju, sljedeća dva vikenda u Zagrebu i Velikoj Gorici rezervirajte za posjet mobilnom savjetovalištu kojeg organizira Olival uz podršku dm-drogerie markt Hrvatska pod simpatičnim nazivom FOREVER YOUNG TOUR.

Na Europskom trgu, Trgu Ivana Meštrovića i Trgu Ivana Kukuljevića u Zagrebu te Trgu Stjepana Radića u Velikoj Gorici, u petak i subotu, 10. i 11. svibnja, te 17. i 18. svibnja, sve zainteresirane građane očekuju poznata dermatologinja, doktorica Iva Blajić, nutricionisti Barbara Kolarić i Nenad Bratković te stručni savjetnici za individualne preporuke za rutine njege kože. U mobilnom savjetovalištu bit će dostupna stručna 1 na 1 savjetovanja, a sve posjetitelje čekaju i ukusni zdravi dmBio zalogaji, napitci te mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

U 2024. godini Olival slavi dvije vrlo važne obljetnice: 30 godina postojanja i čak 28 godina dana zajedničke suradnje s dm-drogerie markt Hrvatska. Zanimljivo je kako su Olival proizvodi bili na policama prve dm prodavaonice u Hrvatskoj, i to još davne 1996. godine u zagrebačkoj Dubravi.

Olival i dm-drogerie markt Hrvatska sve ove godine dijele zajedničke vrijednosti koje se tiču beskompromisne kvalitete proizvoda i doživljaja kupnje koje osiguravaju svojim vjernim kupcima, ali i uvijek inovativni i svježi odgovori na sve izazove koje vrijeme nosi. Bez obzira na godine, oba brenda zrače mladošću, svježinom i strašću baš kao i u slučaju prve kreme i prve prodavaonice.

Od davne 1994. do danas, Olival se ponosi svojim odnosom prema kupcima koji prije svega uključuje neprestane edukacije kupaca kako bi im kompliciran svijet kozmetike maksimalno približili i olakšali pronalazak pravog proizvoda. Manje je poznato da je upravo Olival prvi hrvatski brend preparativne kozmetike koji je omogućio kontinuirana, iscrpna online savjetovanja i krenuo pomagati korisnicama u slaganju rutina njege kože i kose. 

FOREVER YOUNG TOUR 2024 nastavak je brojnih Olivalovih društveno odgovornih inicijativa. Upravo u suradnji s dm-om i udrugom RokOtok, pandemijske 2020. godine pokrenuli su projekt usmjeren na očuvanje biološkog svijeta uz poseban fokus na edukaciju najmlađih. Kroz Zakladu “Vaše znanje – naša budućnost” Olival je osigurao stipendije za učenike deficitarnih zanimanja u kozmetičkoj branši. A dvije godine zaredom usmjerili su se na gorući problem beskućništva u Hrvatskoj te u partnerstvu s Hrvatskom mrežom za beskućnike, osigurali donacije za temeljne higijenske potrebe i lakše prezimljavanje.

Društveno odgovorno poslovanje Olivalova je svakodnevnica te se koristi svaka prilika kako bi se vratilo zajednici, a ovoga puta uživo kroz stručnu edukaciju, nesebično dijeljenje znanja i besplatne savjete vrsnih stručnjaka i to sve u suradnji s dm-om u ovoj slavljeničkoj godini.

FOREVER YOUNG vozilo i kutak čekat će vas na sljedećim stanicama turneje:

petak 10.5. od 15 do 19 sati, Trg Ivana Kukuljevića, Špansko

subota 11.5. od 10 do 14 sati, Europski trg

petak 17.5. od 15 do 19 sati, Trg Ivana Meštrovića, Zapruđe

subota 18.5. od 10 do 14 sati, Trg Stjepana Radića, Velika Gorica

Važno je napomenuti da su sva savjetovanja u potpunosti besplatna i otvorena za sve bez zakazivanja termina te da se s nestrpljenjem očekuje posjet svih zainteresiranih i sva pitanja o njezi kože i kose, iznutra i izvana.

Facebook: Olival Cosmetics

Instagram: olival_cosmetics

Moglo bi vas zanimati i: Olival predstavlja novu liniju kozmetike za trudnice i rodilje

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!