Frizure uz koje nitko neće primijetiti vaš izrast

by Vjera Pađen

Koliko god voljele naše frizere, sam dolazak do salona u današnjem užurbanom vremenu može biti pravi uspijeh. Između radnih dana i prijeko potrebnog odmora nakon, vrijeme između obveza ponekad prođe još brže nego što očekujemo i uskoro se pojavljuje izrast na tjemenu.

Budući da svakodnevno skrivanje kose i nije idealna opcija, ove frizure će vam pomoći uštedjeti vrijeme do odlaska u salon.

Blagi valovi u kosi

Možete se poigrati sa ženstvenim beachy valovima kojima se vizualno smanjuje oštra linija korijena i daje iluzija blagog prijelaza.
Jedno od najlakših i instant rješenja je da cijeli look zaokružite sa stylish maramom ili rajfom za glavu kako biste sakrili izrast.

Sljedeći dan valovitu kosu možete podići u punđu i zavezati maramu preko dijela gdje je najviše vidljiv izrast.

 

 

Izbjegavajte razdeljak na sredini

Ako postoji jedan imperativ skrivanja izrasta, onda je to izbjegavanje raspodjele kose po sredini. Vrlo voluminozan, valovit dio sa strane može u tom slučaju biti efektan SOS. Nanesite preparate za volumen izravno na korijen kose i prebacite kosu na jednu stranu. Nakon što se kosa dovoljno osuši, okrenite je u suprotnom smjeru. Ovaj trik bi trebao kreirati dodatni volumen. Ako vam kosa postane ravna tijekom dana, možete ju ponovno oživjeti na isti način, ali prebacujući u suprotnom smjeru razdeljak.

 

 

 

Pletenica

Jednostavan i elegantan način sakrivanja izrasta na kosi je pletenica. Možete se odlučiti za klasičnu francusku pletenicu ili je prebaciti na trendovsku i chic kruna/francusku pletenicu ili iskominirati francusku pletenicu u niskoj punđi. Izbor je na vama.

 

 

Možda će vam se svidjeti