Dior ima novi proizvod koji štiti od UV zraka i u najekstremnijim uvjetima, a uz to neodoljivo miriše

by Anđela Sabranović

Svoju Solar kolekciju, koja je u samo godinu dana postala omiljeni saveznik u zaštiti lica, tijela i kose od štetnih UV zraka, Dior nadopunjuje novim proizvodom. Protective Cream SPF 50 za tijelo nastavlja senzornu priču čarobnom teksturom i moćnom formulom obogaćenom mirisom tahićanskog monoija

Prošle godine, Dior je predstavio Solar kolekciju od sedam must-have formula sa SPF-om za lice, tijelo i kosu namijenjenih svima koji sanjaju o bijegu iz svakodnevice u sretne trenutke ispunjene suncem. Inspirirana hotelom Eden Roc i čarobnom Francuskom rivijerom, luksuzne teksture, s Tan Beautifier Complexom i mirisom tahićanskog monoija, ova linija “utjelovljuje” ljetnu umjetnost življenja prema Dioru.

Moćna zaštita u svim uvjetima

Kako bi upotpunili doživljaj, ove godine kuća Dior predstavlja Protective Cream SPF 50 za tijelo. Prirodna i senzorna formula dizajnirana je za najzahtjevnije uvjete. Zahvaljujući kombinaciji organskih filtera koji apsorbiraju UV zrake i mineralnih filtera koji ih reflektiraju, nova Protective Cream SPF 50 efikasno štiti kožu od UVA i UVB zraka.

Vodootporna formula za najzahtjevnije uvjete

Na temelju najnovijih znanstvenih istraživanja Diorovih stručnjaka, formula Protective Cream SPF 50 je otporna na toplinu i vodu, lagano se nanosi na kožu ne ostavljajući bijele tragove niti ljepljiv ili masni efekt. Nakon nanošenja, koža je intenzivno hidratizirana i svilenkasta “omotana” opojnim mirisom monoija, poznatog i kao tahićanska gardenija.

Sastojci koji potiču i produljuju preplanulost

U središtu formule i ovog proizvoda je Tan Beautifier Complex, koji sadrži tri aktivna sastojka za poticanje, produljenje i poboljšanje preplanulosti. Ekstrakt korijena coleusa bogat je forskolinom, molekulom s dvostrukim djelovanjem na kožu: povećava prirodno tamnjenje i jača kožu, što pomaže u smanjenju oštećenja prouzročenih UV zrakama.

Jačanje barijere kože

Inozitol, aktivni sastojak iz ploda rogača, ubrzava tamnjenje, dok tokoferil acetat, derivat vitamina E, štiti kožu od preranog starenja. Ovaj snažni antioksidans prirodno prisutan u epidermisu, ali se s vremenom proizvodi u sve manjim količinama, sprječava oksidaciju lipida i proteina koji su uključeni u funkciju jačanja barijere kože.

Monoi: zlatna veza u kolekciji Dior Solar

Dior je i za Protective Cream SPF 50 za tijelo odabrao mirisni potpis tahićanskog monoija, koji se dobiva maceracijom cvijeta tiare u kokosovu ulju, nakon čega slijedi druga maceracija cvijeta pua (Fagraea berteroana). Ovo mirisno ulje prirodno je bogato omega 6 i 9 masnim kiselinama, koje jačaju kožnu barijeru i sprječavaju gubitak vode.

Uz novi Dior Solar The Protective Cream SPF 50 za tijelo, u Solar liniji se nalazi sedam proizvoda uz koje ćete imati dugo, toplo i bezbrižno ljeto: Dior Solar The Protective Creme SPF 30, Dior Solar The Protective Creme SPF 50, Dior Solar The Protective Oil SPF 15 i Dior Solar The Protective Milk SPF 30, Dior Solar The Sublimating Oil, The Self-Tanning Gel i Dior Solar The After-Sun Balm.

Moglo bi vas zanimati i: Stiglo limitirano izdanje omiljenog Diorova balzama La Baume

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!