Baby Lasagna nam je vratio uspavanu ljubav prema Eurosongu. Ovi gradovi organiziraju javno gledanje

by Anđela Sabranović

Subota, 11. svibnja je veliki dan! Naime već nas polako, ali sigurno drma groznica uz veliko iščekivanje finala Eurosonga. Vjerujemo kako su svi Hrvati jako uzbuđeni, a kako i ne bi bili kada je naš Baby Lasagna po mnogim predviđanjima favorit. Energija koja se osjetila iz nastupa u prvoj polufinalnoj večeri je bila gotovo opipljiva i apsolutno nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Oduševilo nas je kada smo saznali da mnogi hrvatski gradovi organiziraju javno gledanje. To nam je vratilo uspomene iz djetinjstva kada su se susjedi i prijatelji okupljali pred televizorima i sa spremnim telefonima pratili nastupe hrvatskih predstavnika.

Eurosongu je naravno uvijek prethodila Dora koju smo jednako tako iščekivali. Danas je nemoguće uopće zamisliti da nekad nismo mogli vratiti sadržaj ako bismo zakasnili na Doru ili ne daj Bože na Eurosong pa bi na te dane ulice bile poluprazne i vladalo je neko opće uzbuđenje.

Sada ne možemo točno ocijeniti je li u našim dječjim očima sve izgledalo tako napeto, ali vjerujemo da ni stariji nisu bili ravnodušni.

Poslije nekog vremena popularnost svega toga je pala, a mi smo se okrenuli nekim drugim sadržajima. Ipak te zlatne dane Eurosonga nikad nismo zaboravili. Zato smo ovih dana posebno sretni vidjeti da se dio svega toga vraća zahvaljujući talentiranom Marku.

Gledanje Eurosonga u središtima gradova je nešto što imamo priliku iskusiti prvi put te vam u nastavku donosimo popis nekih hrvatskih gradova koji organiziraju javno gledanje Eurosonga.

Zagreb, Europski trg

Zagreb prvi put organizira javno gledanje finala Eurosonga i sudeći po komentarima svi mu se jako raduju. Lokacija je Europski trg, a prijenos počinje u 20 sati. Uvjereni smo da će cijela atmosfera biti nezaboravna.

Splitska riva

Prijenos u subotu počinje na Rivi, točnije njenom centralnom dijelu – ‘ispred banke’ od 21 sat.

“Pridružite se javnom gledanju finala Eurosonga na Rivi i podržimo zajedno Baby Lasagnu – prvog našeg predstavnika kojemu je po svim predviđanjima pobjeda na dohvat ruke”, poručili su iz Splita.

Zadar

Zadar je još jedan od gradova u kojem će po svemu sudeći biti vatreno. Prijenos Eurosonga će se pratiti u Forumu, a gledanje organiziraju Grad Zadar i Turistička zajednica grada. Sve počinje u 20 sati.

Osijek, bar Hir

U Osječkom baru Hir se također organizira gledanje Eurosonga, a uz glazbu i ocjenjivanje, možete uživati i u koktelima. Sve počinje u 20 sati.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hir Osijek (@hirosijek)

Umag

Budući da je Umag rodni grad Marka Purišića ne čudi da će danas atmosfera doći do usijanja. Ako ste kojim slučajem u Umagu, pripremite se jer će vas tamo dočekati prava zabava od 20 sati uz DJ-a.

Pula

U Puli će se finale Eurosonga pratiti u kinu Valli. Ulaz je slobodan, a svoje mjesto osigurajte na vrijeme tako da na blagajni Kina Valli podignete svoje ulaznice. Prijenos počinje u 21 sat.

To neće biti jedini javni prijenos u Puli. Naime na Studentskom trgu prijenos počinje u 21 sat, a pozvani su svi zainteresirani da se pridruže gledanju budući da je događaj otvoren za javnost!

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SZPU (@studentskizborpula)

Koprivnica – Kkc Pixel

Kkc Pixel organizira pravi party povodom Eurosonga. Sve počinje u 20 sati, a poslije Eurosonga nastavljaju uz prigodni after party.

Rijeka, Klub mladih Rijeka

I u Rijeci će biti organizirano gledanje Eurosonga u Klubu mladih Rijeka. Poslije finala će biti i after party uz DJ-a.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Klub mladih Rijeka (@klub.mladih.rijeka)

I za kraj, vrijeme je da svi još jednom poslušamo pjesmu zbog koje nam se vratila euforija iz onih dana kada nam je večer Eurosonga bila jedna od najvažnijih u godini. Uživajte uz fenomenalnog Baby Lasagnu i hit koji ovih dana svi u sebi pjevušimo.

Tekst: Kretanje nam je nužno gotovo kao zrak! Imamo 5 praktičnih savjeta kako se više kretati

Tekst: Anđela Sabranović

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Instagram YouTube

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!