Avon predstavlja mirisni novitet LovU Connected koji je nevidljiva veza između zaljubljenih

by Anđela Sabranović

LovU Connected je više od običnog parfema – to je mirisna priča koja povezuje srca zaljubljenih!

Prve note su slatko-svježe, poput prvog susreta zaljubljenih. Miris citrusnog voća koje je u njegovoj osnovi – mandarina. Voće koje podsjeća na uzbuđenje prvog pogleda.

Dok se parfem polako razvija na koži, otkriva svoju srednju notu – nježan buket cvjetova ruže, koji simbolizira dubinu osjećaja i povezanost između dvoje ljudi. Ruža, taj cvijet ultimativne ženstvenosti, zajedno sa svježom mandarinom, stvara harmoniju mirisa koji se stapaju kao dva srca koja kucaju u istom ritmu.

Drvene note sandalovine u posljednjoj noti doprinose toplini i dubini mirisa, stvarajući osjećaj sigurnosti i povezanosti koji traje. I zato, LovU Connected nije samo parfem, već je i obećanje. Obećanje, povezanosti koja se osjeća u svakom trenutku i mirisu koji podsjeća na najljepše ljubavne priče.

Duboko vjerujemo da miris može prenijeti emocije i zato neka za ovaj Dan zaljubljenih vaša ljubav bude mirisna priča koja se pamti.

Potražite novi LovU Connected miris u Avonovom katalogu po cijeni od 23,00 €, a možete ga pronaći i na www.avon.hr.

Moglo bi vas zanimati i: Vitamin C i Anew Radiance linija iz Avona brišu podočnjake od umora, alergija, stresa, dehidratacije ili genetike

Tekst: PR

Foto: PR

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!