Ako već niste, sada je zadnji trenutak za kupnju proizvoda za zaštitu od sunca

by Vjera Pađen

Iza nas je nekoliko zaista vrućih ljetnih dana. I dok su neki spas od vrućina i sunčevih zraka tražili u klimatiziranim prostorima, oni sretniji osvježenje su pronašli negdje na obali. Ali bez obzira jeste li u prvoj ili drugoj skupini, svi moramo biti svjesni štetnog djelovanja sunca na naš organizam jer samo jedan kraći boravak na suncu bez adekvatne zaštite može izazvati niz neugodnosti: od crvenila i nadraženosti kože, do težih stanja.

Kako bi bezbrižno uživali u suncu i ovog ljeta posežemo za učinkovitim i provjerenim proizvodima iz Olivalove kolekcije za zaštitu od sunca. Svi Olivalovi proizvodi učinkovito štite i od UVA i UVB zračenja, a prirodno maslinovo ulje i kakao maslac u sastavu dubinski njeguju kožu i ostavljaju je glatkom i mekom.

Godinama omiljeni proizvod je Olival SUN krema za zaštitu lica sa SPF-om 30. Obogaćena ekstra djevičanskim maslinovim uljem i kakao maslacem štiti lice i najizloženije dijelove tijela (vrat, ramena i ruke). UV filtri osiguravaju učinkovitu zaštitu, a prirodne komponente hrane, njeguju i pružaju dodatnu vlagu te potiču ravnomjerno tamnjenje kože. Kremu se preporučuje nanijeti neposredno prije izlaganja suncu, a može biti i izvrsna podloga prije make-up-a.

Olival Sun Milk mlijeka za sunčanje sa zaštitnim faktorima  20, 30 i 50 kombinacija su mineralnih i kemijskih UV filtara, a namijenjena su svim tipovima normalne i osjetljive kože. Ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac ostavljaju kožu glatkom i mekom, osiguravaju dodatnu vlagu i pomažu jednolikom tamnjenju. Ova mlijeka su vodootporna, lako se razmazuju, brzo upijaju i ne ostavljaju mastan trag, a ljubiteljice kokosa posebno će oduševit suptilan ljetni miris i bogata, hranjiva tekstura proizvoda.

Ako kožu tijela inače njegujete uljima, s takvom njegom slobodno nastavite i u ljetnim danima. Olival Sun Oilé ulja za sunčanje posebno će vam odgovarati ako ste suhe kože, a pružit će vam pouzdanu zaštitu i bogatu njegu. Dolaze sa zaštitnim faktorima 10, 30 i 50, otporna su na vodu i brzo se upijaju.

Osim njege i zaštite kože lica i tijela, nikako ne smijete zaboraviti  niti na zaštitu usana i kose. SUPER Mrkva balzam za usne SPF 20 prvi je Olivalov proizvod s Vegan certifikatom. Nježnoj i osjetljivoj koži usana ovaj balzam pruža umjerenu UVA i UVB zaštitu od sunca, vjetra i morske soli, njeguje ih i daje zdravi sjaj zahvaljujući kombinaciji ekstrakata mrkve, masline kakaovca i nevena.

Bez obzira na to koji od ovih proizvoda odabrali, odaberite svoj faktor, zaštitite se dok još niste na plaži i to barem pola sata prije sunčanja i uživajte u suncu i ljetu!

Proizvodi su dostupni u svim drogerijama i na web shopu www.olival.hr

 Preporučene MPC:

Olival SUN krema za zaštitu lica SPF 30:   42,90 kn

Olival SUN Milk SPF 20:  54,90 kn

Olival SUN Milk SPF 30:  64,90 kn

Olival SUN Milk SPF 50:  81,90kn

Olival Sun Oilé SPF 10:   49,90 kn

Olival Sun Oilé SPF 30:  76,90 kn

Olival Sun Oilé SPF 50:  87,90 kn

SUPER Mrkva balzam za usne SPF 20: 24,90 kn

 

 

 

Facebook:  https://www.facebook.com/Olival.Cosmetics/

Instagram: olival_cosmetics

Tekst i foto: Press

Možda će vam se svidjeti