SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Poklanjamo zdravlje, unutarnju i vanjsku ljepotu – ŠESTI POKLON: Osvojite No Planet B kruti sapun za jačanje i sjaj kose

by Anđela Sabranović

Kada bismo bilo koga od vas pitali što mu je u životu najvažnije, vjerujemo da bi na vašoj listi prioriteta ZDRAVLJE bilo visoko. Ipak, kada analiziramo vrijeme u kojem živimo možemo primijetiti kako se nikad nije toliko govorilo o zdravlju, a opet kao da nikad nije bilo toliko bolesnih.

Prevencija je ključ zdravlja, a mnogi kao da danas za nju nemaju vremena jer ako promatramo samo jedan svoj dan i zapitamo se što smo to dobro uradili za svoje zdravlje, vjerujemo da nećemo biti ponosni… Ipak u ovaj prosinac ulazimo optimistično sa željom da se fokusiramo na rješenja.

Potaknuti tim razmišljanjem odlučili smo naše VELIKO SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE ove godine posvetiti podizanju svijesti o važnosti fizičkog i mentalnog zdravlja te će svi pokloni biti u skladu s tim.

Sada već tradicionalno tijekom Adventa poklanjamo čak 24 poklona u razdoblju od 01.12. do 24.12. te ćemo na našem Instagram profilu SVAKI DAN U PODNE proglasiti jednog dobitnika, a već u 13 h ćemo pokrenuti novo darivanja. Baš kao prošle godine i ove će JEDNA OSOBA 31.12. dobiti svih 24 poklona!

Slowliving i dm darivanje 

Posljednjih godina možemo primijetiti kako se kruti prirodni sapuni vraćaju na velika vrata i potvrđuju kako je prirodno uvijek najbolje. Zato smo posebno sretni što ćemo u suradnji s dm-om nekome od vas pokloniti No Planet B prirodni sapun za pranje kose s uljem kave i listovima masline.

Ovaj sapun kosu jača, daje joj sjaj te vam vraća onaj svilenkasti osjećaj kose koji svi toliko volimo.
No Planet B kruti sapun za pranje kose obogaćen je uljem kave i listovima masline. Ulje kave i listovi masline kosi pružaju intenzivnu njegu. 98 % sastojaka je prirodnog podrijetla, a 87 % je biorazgradivo. Vodite brigu o vašoj kosi održivim proizvodima i uživajte u svilenkasto mekoj i zdravoj kosi uz No Planet B tvrdi šampon za kosu.

Sada netko od vas ima priliku osvojiti ovaj prirodni sapun za kosu, a u nastavku saznajte kako.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli slowliving.hr (@slowliving.hr)

Moglo bi vas zanimati i: SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: Poklanjamo zdravlje, unutarnju i vanjsku ljepotu – ČETVRTI POKLON: Osvojite novu knjigu autora Aljoše Bagole “Sreću, molim”

Tekst: Slowliving.hr

Foto: dm

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!