SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: 21. POKLON – Osvojite godišnju pretplatu na eco-friendly četkice za zube

by Anđela Sabranović

Kada bismo bilo koga od vas pitali što mu je u životu najvažnije, vjerujemo da bi na vašoj listi prioriteta ZDRAVLJE bilo visoko. Ipak, kada analiziramo vrijeme u kojem živimo možemo primijetiti kako se nikad nije toliko govorilo o zdravlju, a opet kao da nikad nije bilo toliko bolesnih.

Prevencija je ključ zdravlja, a mnogi kao da danas za nju nemaju vremena jer ako promatramo samo jedan svoj dan i zapitamo se što smo to dobro uradili za svoje zdravlje, vjerujemo da nećemo biti ponosni… Ipak u ovaj prosinac ulazimo optimistično sa željom da se fokusiramo na rješenja.

Potaknuti tim razmišljanjem odlučili smo naše VELIKO SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE ove godine posvetiti podizanju svijesti o važnosti fizičkog i mentalnog zdravlja te će svi pokloni biti u skladu s tim.

Sada već tradicionalno tijekom Adventa poklanjamo čak 24 poklona u razdoblju od 01.12. do 24.12. te ćemo na našem Instagram profilu SVAKI DAN U PODNE proglasiti jednog dobitnika, a već u 13 h ćemo pokrenuti novo darivanja. Baš kao prošle godine i ove će JEDNA OSOBA 31.12. dobiti svih 24 poklona!

Slowliving i Moja Zubna darivanje

Četkica za zube je predmet koji toliko često koristimo bez da uopće razmišljamo o njemu. Tako mnogi mjesecima i mjesecima koriste jednaku četkicu zaboravljajući na sve bakterije koje se na njoj talože.

Isto tako većina četkica je izrađena od plastike za koju znamo koliko je štetna za okoliš, a danas ju je tako jednostavno zamijeniti…
Srećom domaći brend Moja Zubna nam svima pruža priliku da budemo ekološki osviješteni kada je u pitanju korištenje četkice za zube.

Moja Zubna stvorena je kako bi ukazala i osvijestila na prekomjerno korištenje plastike u svakodnevnom životu te na posljedice zagađenja okoliša plastikom koje su sve vidljivije iz dana u dan. Cilj je pokazati i osvijestiti građane kako postoje brojne alternative i održivi materijali koji se mogu koristiti umjesto plastike, a da pri tome nisu ni skuplji ni teško dostupni.

Ono što nas je posebno osvojilo je model pretplate koji vam omogućuje da svaki ili svako drugi mjesec dobijete novu četkicu na kućnu adresu i tako ne trošite dragocjeno vrijeme, a opet ste sigurni kako kontinuirano vodite brigu o oralnoj higijeni što svakako nije moguće s četkicom koja se mjesecima ne mijenja.

Karakteristike četkice:

  • Mekana vlakna po preporuci stomatologa
  • Vlakna nisu tretirana bojama
  • Bpa free
  • Minimalistički dizajn
  • Ugravirani simboli kako se ne bi koristila tinta
  • Kartonski omot od recikliranog papira
  • Drška od bambusa koja je 100% razgradiva
  • Antibakterijska svojstva bambusa

Jako smo sretni što nekome od vas u suradnji s brendom Moja Zubna poklanjamo godišnju pretplatu na četkice.

Kroz godinu dana, svako drugi mjesec osoba koja osvoji pretplatu će u poštanski sandučić dobiti nova četkica (ukupno 6 četkica). Četkice imaju različite simbole ugravirane na dršci koji predstavljaju životinje kojima je narušena kvaliteta života zbog prekomjernog onečišćenja plastikom. Svaki put, korisnik dobiva drugačiji simbol.

Kako možda upravo vi možete dobiti ovaj neobičan poklon, saznajte u nastavku.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli slowliving.hr (@slowliving.hr)

Moglo bi vas zanimati i: SLOWLIVING ADVENTSKO DARIVANJE: 20. POKLON – Osvojite tri vrijedna tretmana za lice i tijelo uz koje ćete doista zablistati u novoj godini

Tekst: Slowliving.hr

Foto: Moja Zubna

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!